یادمه 4 یا 5 سالم که بود با بابام رفته بودیم ازمایش خون تهران بدم بعد ی مرده اومده بود شلوارش از این زاپ دار ها بود بعد بلند گفتم بابا مگه این مرده پول نداره واسه خودش شلوار سالم بگیره😂😂کل جمعیت بیمارستان و کادر درمان زده بودن زیر خنده فقط بیجاره بابام😂😂😂💔
چشم هایمان را بستیم ، افسارمان را دادیم دست قدرتمندان تا آنها مارا هدایت کنند ، اینکار را هم کردیم چون دیدیم یک گله گوسفند دیگر هم همینکار را کرده ؛ با خود درنگ نکردیم راهی که دارم میروم چیست ، برایمان مهم این بود طرف مقابلمان بلد باشد روضه بخواند ، روضه های سوزناک از اتفاقات جهان ، عقل و تحلیل و منطق و مطالعه بروند به درک سیاه . مکررا در تاریخ همین بودیم ، همین بودنمان هم شد خون دلی که پارسایان از دست ما خوردند و حالا هم دارند میخورند ، آه جگر سوخته ی آنها بر گردن تک تک ماست ، مایی که نمیدانیم از چه حرف میزنیم فقط چنان انسان های درون غار افلاطون به سایه ها مینگریم و گمان میکنیم اینها همان حقیقت اند ؛ جالب است با همان زنجیر های جهل بر سر و گردنمان فریاد دانایی بر سر دیگری بر می آوریم ، حال آنکه نادان ماییم . ای انسان به خود بیا ، آگاهی در جهان مدرن امروز در منجلاب بین دنیای مجازی و حقیقی دارد غرق میشود . آگاهی ، سواد الفبای کلاس اول یا حتی کتاب های سال آخر نیستند که مدرسه مانند لقمه ای آماده نوش جانت کرده باشد؛ تو باید به جستجویش بروی . نگاه کن ! چه چیزی در تمام زمان از خلقت آدم ابوالبشر تا حالی که تو داری این نوشته را میخوانی باعث شده بارها و بارها تاریخ تکرار شود؟باعث شده جوامع بازهم به زوال گرفتار شوند؟ اتحاد ها تجزیه شوند؟ غلبه ی جهل اکثریت بر اقلیت آگاه . همین مسئله باعث سیاهی هایی شد که در کتاب قطور تاریخ میبینیم ، تاریخی که آینه ی گذشتگان شد برای ما و ماهم آینه ای میشویم برای آیندگان . تصویر ما چگونه خواهد بود ؟ تصویری که میدرخشد یا تصویری که کوراندیشی آن را کدر کرده ؟ «ز.گ»
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بچه من وقتی اولینبار یه آدمی که مشکل جسمی داشت روددیده بود و تعجب کرده بود و میخواست ازم بلند سوال بپرسه که من و شوهرم مثل جت بچه رو زدیم زیر بغلمون و محل رو ترک کردیم که بیشتراین خجالت زده نشیم سه سالش بود🤫😐
۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت
کلاس دوم ابتدایی بودم بعد دختر همسایمون با پسر همسایمون دوس بودن منو دوستم گچ از مدرسه برداشتیم رفتیم رو همه تیر برقا مینوشتیم فلانی با فلانی دوست هستند😆
منم یبار با داداشم رفتم بسکتبال بازی کنم با دوستاش،دیدم یه پسره شلوارش خیلی زاپ داره،بعد رفتم بهش صد تومنی دادم گفتم:ای گدای مسکین در خانهی علی زن،که نگین پادشاهی دهد از کرم گدا را،بیا گدا جانم،یه شلوار درست حسابی بپوش کسی اون پای بدون هیچگونه موت رو چشم نزنه.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣پاره شدن داداشم و بقیه ی دوستاش از خنده
من گر به حرف بزرگان دهم گوش آنان پیچانند گوش من حال که نمیدهم گوش هم میپیچانند گوش من. حال چه بایستی کرد از دست این بزرگان آشفته. حال چه میبایست کرد،ز این درد های نا اشفته
بچه من وقتی اولینبار یه آدمی که مشکل جسمی داشت روددیده بود و تعجب کرده بود و میخواست ازم بلند سوال ب ...
یبارم رفته بودم مطب دکتر یه اقایی کل دستش تتو داشت میگفت تو نمیذاری من دستمو بنویسم بعد این همه دستشو نوشته چقدر بی ادبه مثلا دم گوشم میگفت ولی کاملا بلند منم هی میخواستم بحث روعوض کنم ول نمیکرد هی میگفت 😂😂
۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت