ahra12 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 79 عنوان ختم ازدواج 163 بازدید | 25 پست سلام ختم مجرب برای ازدواج دارین که خودتون یا نزدیکانتون نتیجه گرفته باشن؟شنیدم بند ۱۲ جوشن کبیر خوبه میگن دیروز | 18:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_لوت عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 493 من شنیده بودم نماز اول وقت بعد کلا به یک هدف دیگه سعی کردم نمازامو اول وقت بخونم خواستگارام خیلی زیاد شدن
بناناز عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 952 چله ی طه برای بار هزارم میگم 💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠
ahra12 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 79 من شنیده بودم نماز اول وقت بعد کلا به یک هدف دیگه سعی کردم نمازامو اول وقت بخونم خواستگارام خیلی زیا ... انشاالله که خیره منم نماز هام اول وقته دعا کن برام
_مامانشم_ عضویت: 1404/11/06 تعداد پست: 73 عزیزم چله حق شناس خیلی خیلی مجربه ولی باید شرایطش رو کامل رعایت کنید
ahra12 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 79 چله ی طه برای بار هزارم میگم چجوریه عزیزم ؟شما نتیجه گرفتین و چه زمانی باید خونده بشه؟
بناناز عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 952 چجوریه عزیزم ؟شما نتیجه گرفتین و چه زمانی باید خونده بشه؟ بله من نتیجه گرفتمنیت کن برای اینکه خواستگار خوب برات بیاد تا چهل روز، روزی یک مرتبه سوره ی طه بخونیمن که همون وسطاش نتیجه گرفتمچله ی احزاب هم میگن خوبه اما من به شخصه نخوندمش 💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠
ahra12 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 79 عزیزم چله حق شناس خیلی خیلی مجربه ولی باید شرایطش رو کامل رعایت کنید شرایطش چی هست ؟
ahra12 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 79 بله من نتیجه گرفتمنیت کن برای اینکه خواستگار خوب برات بیاد تا چهل روز، روزی یک مرتبه سوره ی طه بخونی ... از نماز صبح تا غروب باید خونده بشه ؟
_مامانشم_ عضویت: 1404/11/06 تعداد پست: 73 شرایطش چی هست ؟ نباید در طول چله غیب تهمت یا هر گناه دیگه ای مرتکب بشید و اعمالش رو کامل رعایت کنید اگه همه شرایط رو رعایت کنید ان شالله حاجت رواییتون حتمیه اگر هم نتونستی ادا کنید خواهش میکنم بگید من واستون ادا کنم یتیم دارم
بناناز عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 952 از نماز صبح تا غروب باید خونده بشه ؟ هر موقع که تونستی فرق ندارهفقط باید هر روز مرتب خونده بشه تا چهل روزاگر یک روز جا بمونی خراب میشه باید از اول شروع کنی 💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠
ahra12 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 79 نباید در طول چله غیب تهمت یا هر گناه دیگه ای مرتکب بشید و اعمالش رو کامل رعایت کنید اگه همه شرایط رو ... یعنی چجوریه که شما ادا میکنید ؟
ahra12 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 79 هر موقع که تونستی فرق ندارهفقط باید هر روز مرتب خونده بشه تا چهل روزاگر یک روز جا بمونی خراب میشه با ... نیت کنم بگم به مدت چهل روز سوره طه برای خواستگار خوب و ازدواج بخونم؟
_مامانشم_ عضویت: 1404/11/06 تعداد پست: 73 یعنی چجوریه که شما ادا میکنید ؟ من حافظ هستم عزیزمنائب شما میشم و چله رو من میخونم واستون اینجوری
ahra12 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 79 من حافظ هستم عزیزمنائب شما میشم و چله رو من میخونم واستون اینجوری هزینه ایی هم میگیرید ؟