georgia مدیر استارتر عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 489 عنوان مانتو کیجا 74 بازدید | 7 پست دوستان کسی تاحالا از سایت کیجا چیزی خریده؟من ۲۳ آذر پالتو سفارش دادمهنوز نرسیدهکد پیگیری منم تو پیجشون نزاشتن هنوزشماره ام ندارن، دایرکتم میدم جواب نمیدن چیکار باید کنم 1404/11/10 | 17:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 37213 احساس نمیکنی خیلی دیر پیگیری کردی گلم خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید
georgia مدیر استارتر عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 489 احساس نمیکنی خیلی دیر پیگیری کردی گلم خیلی دایرکت دادمآخه تولیدی ان کمتر از یه ماه ارسال نمیکنن ولی خیلی طول کشیده
فریماه۴۶۵۴ عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 7111 من یه تاپیک زدم ببینم معتبره همه ازش ساکی بودن تاپیکم بخون میرسع دستت ولی فرق داره با عکس
georgia مدیر استارتر عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 489 من یه تاپیک زدم ببینم معتبره همه ازش ساکی بودن تاپیکم بخون میرسع دستت ولی فرق داره با عکس ای بابا چه اشتباهی کردمدیگه زمستونم داره تموم میشه اون پالتو دیگه به چه دردم میخوره وقتی انقد دیر میفرستن
setarx عضویت: 1404/11/13 تعداد پست: 3 ای بابا چه اشتباهی کردم دیگه زمستونم داره تموم میشه اون پالتو دیگه به چه دردم میخوره وقتی انقد دی ... منم آذر ثبت سفارش کردم و تازه امروز به دستم رسید که کاش نمیرسیدمن قبلا هم ازشون خرید کرده بودم ولی ایندفعه بعد از این همه انتظار یه جنس آش و لاشه بنجول برام فرستادن که نه پارچش اونیه که تو سایت بود نه رنگش پالتو که چی بگم بیشتر انگار زیراندازه🤦🏻♀️
georgia مدیر استارتر عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 489 منم آذر ثبت سفارش کردم و تازه امروز به دستم رسید که کاش نمیرسیدمن قبلا هم ازشون خرید کرده بودم ولی ا ... واقعا؟🥲چند آذر سفارش دادین؟من ۲۳ آذر سفارش دادم هنوز نرسیده دستم
setarx عضویت: 1404/11/13 تعداد پست: 3 واقعا؟🥲 چند آذر سفارش دادین؟ من ۲۳ آذر سفارش دادم هنوز نرسیده دستم 12 آذربقیه میگن وقتی بهشون پیام دادن که این چیه فرستادید ادمینش فوش میده و بلاک می کنه دایرکت من رو که اصلا جواب نداد با اینکه آنلاینه و تند تند کامنتای منفی رو پاک میکنه