2777
2789
عنوان

نی نی یار

232 بازدید | 33 پست

برای چی تاپیک منو ترکوندید؟! کجای تاپیک من بد بود؟! مگه چی گفتم؟! تو این سایت هزار تا حرف درباره تخت خواب خودشون میان میگن نمیترکه اونوقت چون من مجردم گفتم نیاز جنسیم بالاست راه حل چیه که کنترلش کنم ترکوندید؟! نمیفهمم واقعا! هیچ حرف جنسی هم داخل تاپیک نبود!

@niniyar

امروز کارهای زیادی دارم، باید حافظه ام را سلاخی کنم، روحم را منجمد کنم، و سپس بیاموزم که دوباره زندگی کنم....[آنا آخماتورا]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه همینه این جا اینجور بحث ها تعلیق میشی

اخه اصلا همون اولش گفتم مشکلم چیه نمیفهمم خب اینجا نگم پس کجا بگم ؟! اگه میتونستم برام پیش تراپیست که اینجا نبودم

امروز کارهای زیادی دارم، باید حافظه ام را سلاخی کنم، روحم را منجمد کنم، و سپس بیاموزم که دوباره زندگی کنم....[آنا آخماتورا]

استارتر دوش آب سردچیزای گرم زیاد نخورو ورزش حتما انجام بده به ویژه پیاده روی

ورزش که خیلی میکنم اما همه این راه هارو رفتم موقتیه

نمیتونم که روزی چند بار دوش بگیرم 🥲

اخه اصلا همون اولش گفتم مشکلم چیه نمیفهمم خب اینجا نگم پس کجا بگم ؟! اگه میتونستم برام پیش تراپیست ک ...

میدونم منم یه بار اینجور تایپیکی زدمدرجا تعلیق شدم

Mediyo.ir

میدونم منم یه بار اینجور تایپیکی زدمدرجا تعلیق شدم

🤦🏼♀️

اسی جسارت نباشه سمت فیلم و... میری که حست تشدید بشه؟

نه

قبلا میرفتم ولی الانم که نمیرم بازم فرقی نکرده🥲

اسی سالاد شیرازی باسرکه انگوریاسیب خونگی عالیه

مرسی عزیزم امتحان میکنم 🌸

تنها راهت فقط ازدواجهست به نظر من چون خودم این دوره روگذروندم همه راها روهمرفته ام

نمیدونم اون تاپیکی که زدم رو خوندید یا نه....ولی فعلا باتوجه به شرایط اصلا نمیخوام ازدواج کنم برای میل جنسی

ورزش که خیلی میکنم اما همه این راه هارو رفتم موقتیهنمیتونم که روزی چند بار دوش بگیرم 🥲

منم همینطوریم درکت میکنم میل منم به شدت بالاس به قدری نمیتونم کنترلش کنم🫠

من به شدت گرمی میخورم روی گرمی عرق کاسنی میخورم یکم بهتر میشم

کاربری دست دو نفره،لطفا از کارگاه بازی در اوردن اجتناب کنید!