2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 33 پست
میخوای برات از چت gpt بپرسم؟

الان وصلید؟

قبلا پرسیدم ولی چیزایی پیشنهاد داد همون چیزاییی بود که میدونستم برام فایده نداره....چیز جدید و خاصی نگفت

امروز کارهای زیادی دارم، باید حافظه ام را سلاخی کنم، روحم را منجمد کنم، و سپس بیاموزم که دوباره زندگی کنم....[آنا آخماتورا]

نمیدونم اون تاپیکی که زدم رو خوندید یا نه....ولی فعلا باتوجه به شرایط اصلا نمیخوام ازدواج کنم برای م ...

میدونم چی میگید اما اینکه میگن این روبخور و ورزش کن و...هیچافاقه نداره ببین مثل عطش میمونه ادم تا به چشمه سرد نرسه برطرف نمیشه عطشش هرچقدر هم ورزش و دارو و...بخوری

Mediyo.ir

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم چی میگید اما اینکه میگن این روبخور و ورزش کن و...هیچافاقه نداره ببین مثل عطش میمونه ادم تا به ...

اره دقیقا خودمم میدونم...ولی خب ازدواج نمیخوام چیکار کنم😔

ای کاش اون گناه کبیره نبود دیگه مشکلم به این جاها نمیکشید ولی افسوس که معتقدم

امروز کارهای زیادی دارم، باید حافظه ام را سلاخی کنم، روحم را منجمد کنم، و سپس بیاموزم که دوباره زندگی کنم....[آنا آخماتورا]

منم همینطوریم درکت میکنم میل منم به شدت بالاس به قدری نمیتونم کنترلش کنم🫠من به شدت گرمی میخورم روی ...

اینها همش بی نتیجه هست من همه این راهها رو امتهان کردم

Mediyo.ir

اره دقیقا خودمم میدونم...ولی خب ازدواج نمیخوام چیکار کنم😔ای کاش اون گناه کبیره نبود دیگه مشکلم به ا ...

جسارت نشه اسی من اون راه که میگید روهم امتهان کردم

Mediyo.ir

منم همینطوریم درکت میکنم میل منم به شدت بالاس به قدری نمیتونم کنترلش کنم🫠من به شدت گرمی میخورم روی ...

من هرچی خوردم فایده نداشت

چون نماز میخونم اون کار رو دیگه انجام نمیدم ولی درعوض اخلاقم و اعصاب و همه چیزم رو ریخته بهم

من انجامش میدادم ولی ترکش کردم ۳ ساله که دیگه انجامش نمیدم.

از وقتی ترک کردم وضعم بدتر شد ولی میترسم از گناهش

شما مجردی؟

اره

وای ۴۱ سال چطوری تحمل میکنید🥲

خوب دیگه همون که گفتید

اونم آدم انجام بده بازم اون فشاره روش هست بنظرم🥲 حداقل رو من که بود ولی نه آنقدر شدید که الان هست

گاهی میزنه به سرم ازدواج کنم ولی میترسم بعدا پشیمون شم که میشم قطعا

اونم آدم انجام بده بازم اون فشاره روش هست بنظرم🥲 حداقل رو من که بود ولی نه آنقدر شدید که الان هستگا ...

اره دیگه وقتی کسی سراغ ادمنیاد تنها راهش میشه همین که به قول شما بازم برطرف کامل نمیشه ادم

Mediyo.ir

اونم آدم انجام بده بازم اون فشاره روش هست بنظرم🥲 حداقل رو من که بود ولی نه آنقدر شدید که الان هستگا ...

ببین به نظر من تا موقعیت ازدواجرو داری بچسب بهش بعد مثل من میشی تمام برگ برنده هات میسوزه

Mediyo.ir