2777
2789
عنوان

دخترمو زدم

151 بازدید | 27 پست

چند روزه گیر داده میخوام برم مغازه شانسی بخرم

گفتمش نه ونمیخواد

توشون لوازم پلاستیک به درد نخور میذارن ومیفروشن به بچه ها

خلاصه مجاب نمیشد(من هزینه ش برام مهم نبود میخواستم یاد بگیره پول جای آت و آشغال نده فقط)

خلاصه بیدار شد از خواب

دخترم صبحانه بسکویت میخوره

وقتی بسکویت نباشه و مجبور باشه، پنیر میخوره

اماده مغازه رفتن شد

کارت هم دستش

اومد گفت مامان اجازه هست برم مغازه پنیر بخرم

گفتم بسکویت هست

گفت نه دلم پنیر میخواد..........!!!!!!!!!!!(بچه ای که با بی میلی پنیر میخورد!!!!!)

گفتم برو

داشت میرفت گفت مامان یه چیز بگم(میدونستم.میخواد بگه شانسی بخرم)

گفتم شانسی میخوای

گفت اره

گفتم بخر

خلاصه رفت وبرگشت

شانسیه آشغال بود

پنیرم بازکرد نخورد و بسکویت خورد

گفتم چرا پنیر نخوردی

گفت پنیر طعم آشغال میداد

گفتم چرا دروغ میگی

خب بگو میخواستم شانسی بگیرم

چرا اشتباهتو میخوای با دروغ لاپوشونی کنی

خلاصه ازمن اصرار

ازاون هم دروغ هربار

اول نخواستم بزنمش

بعد گفتم اگه نزنم بازم تکرار میکنه مخصوصا که همیشه هرکاری میکرد هیچ وقت نمیزدمش وفقط باهاش صحبت میکردم

زدمش گفتم دیگه به شعورم توهین نکن

کارت زشت بود

باید بابتش عذرخواهی کن تا ببخشمت

نه که دروغ بگو و عذر بدتر از گناه بیاری

خلاصه خیلی ناراحتم که بچه رو زدم

اما مطمئنم اگه نمیزدم بعدا بازم تکرار میکرد چون میدونست اگه بازم بکنه بازم کتکی در کار نیست

یا صحبت میکنم باهاش یا نهایتش 4تا داد وهوار بزنم

کاش این کارو نمیکرد

چقدر ناراحتم که بچه مو زدم

10 سالشه دخترم

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ✅...... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

تو مادری میشه برام دعا کنی 😭💔تورو به فاطمه ی زهرا تاپیک اخرم بخونید دعام کنید پدر ندارم پناه ندارم بیکسم 😭💔

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

ده سالشه شانسی میخره

وا بگو بزرگ شدی دیگه

خیلی خوشحالم از اینکه تو به دنیا اومدی تودنیا فهمید که توانگار نیمه گمشدم‏ی تو ، زندگی خیلی خوبه چون که خدا تورو داده روز تولدم برام فرشتشو فرستاده خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم آورده دنیا یه دونه اون یه دونه پیش منه خدا فرشته هاشو که نمیسپره دست همه تو نمیومدی پیشم من عاشق کی میشدم به خاطر اومدنت یه دنیا ممنون توام خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم❤️😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو مادری میشه برام دعا کنی 😭💔تورو به فاطمه ی زهرا تاپیک اخرم بخونید دعام کنید پدر ندارم پناه ندارم ...

برات دعا کردم

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ✅...... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

شاید باورت نشه من مخالف زدنم ولی مادر عزیزم شما بزرگترین لطف بهش کردی اگه خیلی از کارت تو بچگی جلوش گرفته بشه بزرگسالی آدم بهتری میشه اون بچه

😎 نخندی دنیا یک کاری میکنه بقیه بهت بخندن

شاید باورت نشه من مخالف زدنم ولی مادر عزیزم شما بزرگترین لطف بهش کردی اگه خیلی از کارت تو بچگی جلوش ...

من واسه همین کتکش زدم

اما حالم خیلی بده

اون که بزرگ شه با پول خودش میره کلی تخم مرغ شانسی میخره برا خودش

ولی زدن شما هیچ وقت یادش نمیره

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

اگه اجازه میدادی دفعه ی اول بخره و بعد بهش توضیح میدادی میتونه برند معتبرجایگزین کنه که پولش حیف نشه نه کتک میخورد نه کلمه ی آشغالی که از خودت یادگرفته و بهت پس نمیداد.

این تویی که باید ازش عذرخواهی کنی

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

خب افرین دفعه بعد بهتر پنهان کاری میکنه

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

چه جوری زدیش ؟ و چه قد ؟

دوتا سیلی زدمش

اشکال ندارد خوبه جلوی اشتباهش گرفتی ولی بغلش کن اجازه نده این بمونه تو ذهنش

چیکار کنم یعنی

نمیخوام کاری کنم که اشتباه باشه

خب تو که از اول فهمیدی میخواد بره شانسی بخره داره بهونه جور میکنه ، کاش از اول اجازه نمیدادی بهش

نه اینکه اجازه بدی بعد به دهنش زهرمار کنی

با کتک بچه نمیفهمه کارش بد بوده فقط بیشتر قبل دروغگو میشه تا کتک نخوره