2777
2789
عنوان

دخترمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 27 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیکار کنم یعنینمیخوام کاری کنم که اشتباه باشه

نترس بببین الان زدیش ازت درگیره برو بغلش کن بگو من واسه خودت میگم دروغ گفتن نداره باید قبول کنیم هرچی که میخوای حتماً نباید همون باشه شاید خواسته ات اشتباه بود باشه

😎 نخندی دنیا یک کاری میکنه بقیه بهت بخندن

خب تو که از اول فهمیدی میخواد بره شانسی بخره داره بهونه جور میکنه ، کاش از اول اجازه نمیدادی بهش نه ...

من شک کردم

ولی باورم نشد

فکر نمیکردم بچه م بخواد سرم شیره بماله

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ✅...... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

همون اول که گفت شانسی می گفتی نخرخودت اول گفتی بخر بعد بابت خریدنش بچه رو زدی؟؟!!

بابت خریدش بچه رو نزدم

بابت دروغگوییش زدمش

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ✅...... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

ببین زدن ک فایده ندارن بچه هم نیست ک نفهمه شما باید تو این مسائل عاقلانه رفتار کنی من بچم ۶سالشه میدونم بعضی چیزا مناسبش نیست یه روش دارم میگم شاید بعدها ب درد شما بخوره وقتی چیزی رو میخواد ک ب درد نمیخوره خودم جایگزین بهش معرفی میکنم مثلاً تفنگ زیاد داره باز پیله ک تفنگ میخوام منم میگم بریم ب جاش لی لی پوت یا بازی فکری بخریم قانع کردن مهمه

ابزار تربیتی شما فقط زدنه؟

اگر نزنی دوباره تکرار میکنه!؟

بعد هم خودتون به دروغ وادارش کردید

اگر قرار بود نگیرید تا آخر نمی گرفتید

اگر آخر سر میخواستید اجازه بدید بهتر بود قبل از اینکه تصمیم به دروغ گفتن بگیره اجازه میدادید

ضمن اینکه بنظر خود من یک شانسی ارزش روح و روان بچه ام رو نداره که با کتک بهش یاد بدم که نگیره

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

ببین زدن ک فایده ندارن بچه هم نیست ک نفهمه شما باید تو این مسائل عاقلانه رفتار کنی من بچم ۶سالشه مید ...

قانع نمیشد هیچ جوره

بهت تبریک می گم موفق شدی که وقتی بچت بزرگ شد همچی ازت پنهان کنه

وحس امتیت از بچت گرفتی

توی ذهنش می مونه

اون از نظر بدرد نمی خوره شلنسی ولی برای اون بچه با ارزشه دوست داره

می تونستی بگی اگه این کار مفید کنی این نمره مثلا بیاری این رفتار کنی برات تخم مرغ شلنسی می گیرم حالت تشویقی براش می کردی

ابزار تربیتی شما فقط زدنه؟اگر نزنی دوباره تکرار میکنه!؟بعد هم خودتون به دروغ وادارش کردیداگر قرار بو ...

من چی میگم. شما چی میگی

من میگم. دروغ گفت

درووووووغ

من بابت دروغش

و توهین به شعورم زدمش

نه شانسی

بیچاره بچه

دخترت ازدواجم کنه شوهرش بخاطر خواسته هاش بزنتش کوتاه میاد و تو سری خور میشه

بچه های مردم چه امکاناتی دارن بعد تو بخاطر شانسی بچه رو میگیری میزنی

👋👋👋👋👋جان جدتون لایک نکنید👋👋👋👋👋