2777
2789

والا من عاشق ازدواج فامیلی ام

خیلی خوشحالم از اینکه تو به دنیا اومدی تودنیا فهمید که توانگار نیمه گمشدم‏ی تو ، زندگی خیلی خوبه چون که خدا تورو داده روز تولدم برام فرشتشو فرستاده خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم آورده دنیا یه دونه اون یه دونه پیش منه خدا فرشته هاشو که نمیسپره دست همه تو نمیومدی پیشم من عاشق کی میشدم به خاطر اومدنت یه دنیا ممنون توام خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم❤️😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو اقوام هرچی فامیلی بوده خوشبخت شدن

خیلی خوشحالم از اینکه تو به دنیا اومدی تودنیا فهمید که توانگار نیمه گمشدم‏ی تو ، زندگی خیلی خوبه چون که خدا تورو داده روز تولدم برام فرشتشو فرستاده خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم آورده دنیا یه دونه اون یه دونه پیش منه خدا فرشته هاشو که نمیسپره دست همه تو نمیومدی پیشم من عاشق کی میشدم به خاطر اومدنت یه دنیا ممنون توام خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم❤️😍

من فامیلی ازدواج کردم وخیلی خیلی اشتباهه بااینکه جونم به شوهرم وصله اگه عقل خودمون نبود تا حالا ۶۰ بار طلاق گرفته بودیم مخصوصا که خریت کردم وباهاشون تویه ساختمون زندگی کردم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

توفامیل. ما از این غلطا نمیکنن

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

تو فامیل ما همه ازدواج ها فامیلی بوده و به جز دو مورد بقیه خوشبختند خداروشکر

مثلا من عمم شده زنداییم

خالم شده زن عموم

مامان و بابام پسر عمو دختر عمو هستن همه خاله هام شدن عروس عمو هاشون

دختر خالم زنداداشم

خواهرم عروس عموم شده و......

تو فامیل ما همه ازدواج ها فامیلی بوده و به جز دو مورد بقیه خوشبختند خداروشکر مثلا من عمم شده زنداییم ...

اینا. پر از. نواقص. ژنیکیه انقدر فامیل. توفامیل خوب نیست

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم