2777
2789

دقیقا

واسه همین از ازدواج فامیلی میترسم

خواستگار های فامیل رو کلا رد کردم

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخالت خانواده ها زیاده خانواده از قبل همه چیز و نقطه ضعف های همو میدونن

مال. ما. که ازدواج. فامیلی. نمیکنیم. ولی. مامان. من تمام. ریزودرشتمون. روبه همه. گفته🤐🤐🤐 کلا. نمیشه با اشنا ها هم. وصلت کرد

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
خدارو شکر اصلا نواقص ژنتیکی نداریم تو فامیل

بعدا. مشخص. میشه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
مال. ما. که ازدواج. فامیلی. نمیکنیم. ولی. مامان. من تمام. ریزودرشتمون. روبه همه. گفته🤐🤐🤐 کلا. نم ...

مامانت اشتباه کرده یک ادم هفت پشت غریبه پیدا کن

شوهر من ک کلا تو فاز نیست خواهرم داشت جدا میشد به من تیکه مینداخت

ببین شوهرایی ک تو فازن چطوریان دیگه

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
بعدا. مشخص. میشه

بله عزیزم ولی ژن معیوب توی سه نسل خودش رو نشون میده ما این رسم رو بیش از ۴ نسل هست که داریم

دختر به غریبه نمیدیم عروس از غریبه نمیگیریم

البته به زور و اجبار نیست ولی اولویت با فامیل هست

مامانت اشتباه کرده یک ادم هفت پشت غریبه پیدا کن شوهر من ک کلا تو فاز نیست خواهرم داشت جدا میشد به من ...

خیلی. بابا ادما خودشون. پر عیبن والا انقدر که. دهن. مامانم. لقه فکر. نکنم. ازدواج کنیم. ما🤣🤣

بله عزیزم ولی ژن معیوب توی سه نسل خودش رو نشون میده ما این رسم رو بیش از ۴ نسل هست که داریم دختر به ...

میدونم. خانواده. دوستمم. اینطوری. هستن. ولی. برای. ما زشته اینکارا. خوشبخت باشید به هرحال

زشت؟؟؟؟؟؟؟

بله برای. ما زشته🫥 ادم یه اشتباه رودوبار. تکرار. نمیکنه. که

چقدر عجیبیهاولین باره میشنوم ازدواج فامیلی زشته

خیلیم زشته