2777
2789
عنوان

حالم از شوهر کردن بهم میخوره

537 بازدید | 52 پست

نمیدونم چجوری یه سری هروز تاپیک میزنن برا ازدواجم دعا کنید

حس میکنم بخاطر دیدگاه بد جامعه هست که به زن مجرد یا پسر مجرد لقت پیرپسر پیر دختر میدن یا فرار از دست خانواده سختگیر

من خودم اگه پنج درصد تمایلی به ازدواج داشته باشم بخاطر اینکه فردا پشت سرم حرف در نیارن

چیه ازدواج تو خونه به همدیگه گیر میدن میپرن برا یه هواخوردن ساده تو بیرونم باید اجازه بگیری

خانواده و خود شوهر به همچین نظر میدن حالا شانس بیاری خاله زنک نباشن

پسرام که بعد35 سالگی بیمزه میشن باید جوکای بیمزه اونارو تا اخر عمر تحمل کنی

مثل یه برده باهات رفتار شه

ادم مستقل باشه مگه مغز خر خورده ازدواج کنه فوقش هر وقت حس تنهایی کرد یه دوست پسری بزنه

همون بخور نمیرو خونه خودش میخوره ازاد و رها .

اینایی که کشته مرده شوهرن یه دلیل بیارید

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلیاشونم از سکـ س خارج از ازدواج میترسن به دلایل مختلف، مثل دلایل فرهنگی و عرفی و عقیدتی

خودارضایی هم بلد نیستن یا دوست ندارن

برای همین شوهر میخوان نیاز جنسیشون برطرف بشه

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

منم همینطور خصوصا ازدواج تو سن کم که دیگه فاجعه

اونا که دیگه رسما بازار راه انداختن حس برده فروشی بهم میده دیدن این تیپ ازدواجا

تو سن کم باید بره بیرون بگرده انرژیشو تخلیه کنه نه اینکه زنگ بزنه از اقایی اجازه بگیره برا یه کافه رفتن🤡

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 
وای واقعا موافقم ... اینکه حس کنم ی مرد هی بهم دست بزنه چندشم میشه واقعاااا واییییییییییییییییی وایی ...

تازه فکر کن بد اخلاق دست بزن داشته باشه بعد بزور ازت رابطه هم بخاد. بی نهایت چندش میشه

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز