خانم ها من قند رو به طور کامل به مدت دو ماه کامل از غذام حذف کردم الان احساس سرگیجه شدید دارد و نمیتونم حتی از جام بلند بشم راه برم ممکنه بمیرم ؟ ولی هنوز هم نمیخوام قند بخورم چون میترسم چاق بشم
Ich bin da, aber nicht ganz hier... عاشق یادگیری زبان های مختلف اممم چینی کره ای آلمانی انگلیسی عربی پرتغالی و ترکی استانبولی از هر کدوممم یه ذره☝😍بلند پرواز و کمالگرا و بی عقل هستم🤝
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من از عمد که نیست که نمیخورم ولی من آنوریکسیا دارم نمیتونم بخورم چون بعدش عذاب وجدان میگیرم
قد و وزنت چنده
.aparat.com/v/et1r5vp خدا راه شکست را به روی ما بسته است،ما به سوی میدان جنگ پرواز میکنیم🇮🇷🔥..تو می آیی ،شهیدان نیز می آیند و آوینی روایت میکند فتح نهایی را🕊️ بر هم بزند حمله ی ما سرخوشی ات را ،پایان بدهد قصه ی کودک کشی ات را...
من از عمد که نیست که نمیخورم ولی من آنوریکسیا دارم نمیتونم بخورم چون بعدش عذاب وجدان میگیرم
برو خودتو درمان کن
معلومه بجز قند
غذا هم درست نمییخوری
.aparat.com/v/et1r5vp خدا راه شکست را به روی ما بسته است،ما به سوی میدان جنگ پرواز میکنیم🇮🇷🔥..تو می آیی ،شهیدان نیز می آیند و آوینی روایت میکند فتح نهایی را🕊️ بر هم بزند حمله ی ما سرخوشی ات را ،پایان بدهد قصه ی کودک کشی ات را...