2777
2789
یه جاش مشخصه اسمشو معرفی کرده قشنگ....خاک تو سر من که چقدر از من تعریف میکرد من خربودم بخدا

هعی خاهر چی بگم

تنها چیزی که میتونه ی زن زمین بزنه همینه نه بی پولی نه کتک نه چیز دیگه ای

کاش بفهمن که چه بلایی سر زنشون میاد با این کار

فقط ی چیزی بگم ساده از کنارش نگذر اگه میخای فقط بهش بگی و بگه ببخشید و قبول کنی هیچ وقت بهش نگو

ی بار سلیطه بازی در بیار حساب کار دستش بیاد

بدتره که اینطوری! وقیح تر و پنهان کارتر میشه بعدترحداقل اشتباهش رو بپذیره بعده ها شرمنده است اونجوری ...

دوست دارم تفره بره..... بگه من نبودم...اینقدر بگه تا منه احمقم بگم شاید این نبوده😭اگه بگه آره گول خوردم من بودم ببخش..دیگه چیش برام مهمه...دیگه دنیا بیاره برام مگه مهمه؟

دیگه با قبول خیانتش مگه زندگی قشنگه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش سلیطه گری رو از اول براش پیاده میکردمنه شک نکن زهرش میکنم زندگیمو بهش..

ادم ساده و اروم تا بوده که بوده ضربه خورده ولی هنوز زن سلیطه ندیدم بخدا اینجوری شده باشه

کلا مردا از زن سلیطه خیییلی میترسن..

همین کارو بکن انقد هم نگو دافه دافه اگه دافه برای خودش دافه نه اینکه قبول کنی چون دافه شوهرت حق داشته

😭هیچ وقت هیچوقتتتتتت فکرشم نمیکردم فکرم درگیر این باشه که چجوری خیانتو رو کنم...

مرد اگه مرد باشه الان به فکر شکم زن و بچشه تو این شرایط نه اینکه هوسبازی

ببین این انداخته دور زنه یکم دیگه پیش بره همو میبینین ووو

شرایط خیلی سختیه اول خوب فکراتو بکن همه اتفاق هایی که میوفته در نظر بگیر