من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
ی لحظه همه چیو در نظر بگیر بگی چی میشه چی میگه خودت بعدش چیکار میکنی بعد تصمیم بگیر
اره..میترسم تفره بره....دوتا همکارن اینا...باید اول اززبون خودش بگه گوشی دست اون نبوده ...خودم مطمئنم اما خودش بگه بعد دستشو رو کنم که پس این پیام چیه دادی به طرف
طلاق که نمیگیرم...اما عکسارو بهش نشون بدم خیلی جدی میگم طلاق...ولی اگر بگه ببخشید و قبول کنه برای همیشه تو قلبم خاموش میشه...امیدوارم بگه نه ..امیدوارم دروغ بگه..و ازم عذرخواهی نکنه بابت اشتباهش 😭مسخره میگم ولی قبول اشتباهش بدتر دیوونم میکنه