2777
2789
😭کسیو نداشتم نفهمیدم کجا بگم حرفمو😭که هم منو نشناسند همم کمکم کنن

ببین با تمام وجودم درکت میکنم بخدا که قلب منم اتیش گرفتس اصلا نمیدونم چی بگم اروم بشی برات والعصر میخونم صبور بشی، وگرنه خدایی نکرده سکته میکنی چون درد بدیه لامصب 🥲🥲🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین با تمام وجودم درکت میکنم بخدا که قلب منم اتیش گرفتس اصلا نمیدونم چی بگم اروم بشی برات والعصر می ...

بخدا الان فقط دارم گریه میکنم...خیلیییییی بهش اعتماد داشتم کاش فضولی نمیکردم به گوشیش😭😭بخدا تموم شد زندگیم

ی لحظه همه چیو در نظر بگیر بگی چی میشه چی میگه خودت بعدش چیکار میکنی بعد تصمیم بگیر

اره..میترسم تفره بره....دوتا همکارن اینا...باید اول اززبون خودش بگه گوشی دست اون نبوده ...خودم مطمئنم اما خودش بگه بعد دستشو رو کنم که پس این پیام چیه دادی به طرف

منم خیلی اعتماد داشتم الان میخای چیکار کنی باهاش🥲🥲

طلاق که نمیگیرم...اما عکسارو بهش نشون بدم خیلی جدی میگم طلاق...ولی اگر بگه ببخشید و قبول کنه برای همیشه تو قلبم خاموش میشه...امیدوارم بگه نه ..امیدوارم دروغ بگه..و ازم عذرخواهی نکنه بابت اشتباهش 😭مسخره میگم ولی قبول اشتباهش بدتر دیوونم میکنه

اره..میترسم تفره بره....دوتا همکارن اینا...باید اول اززبون خودش بگه گوشی دست اون نبوده ...خودم مطمئن ...

هزار تا بهونه میاره

نه این بهش گفتم ابجی پس مشکلی نداره یا همون اره گوشی دست خودم نبوده ووو

که هیچ کدوم برای ی زن قانع کننده نیست

هزار تا بهونه میارهنه این بهش گفتم ابجی پس مشکلی نداره یا همون اره گوشی دست خودم نبوده وووکه هیچ کدو ...

یه جاش مشخصه اسمشو معرفی کرده قشنگ....خاک تو سر من که چقدر از من تعریف میکرد من خربودم بخدا

طلاق که نمیگیرم...اما عکسارو بهش نشون بدم خیلی جدی میگم طلاق...ولی اگر بگه ببخشید و قبول کنه برای هم ...

بدتره که اینطوری! وقیح تر و پنهان کارتر میشه بعدتر

حداقل اشتباهش رو بپذیره بعده ها شرمنده است اونجوری تورو ماخذه میکنه که حساسی و کارش رو پنهانی ادامه میده