2777
2789
عنوان

بیاین بگم دیشب چیشد

569 بازدید | 40 پست

دیروز اتفاق افتاد

مربوط به مادر بزرگم

دعوت بودن خونمون خواست بره بشینه تو حیاطمون منم کمکش کردم تا اونجا. باهاشم نشستم تو حیاط

یهو خواست از ایوان بلند شه دستشو گذاشت زمین زور زد تا پاشه که ۴ تا گ.ز متناوب زد خیلیم صداش بزرگ بود

من کاملا بی اراده با صدای بلند خندم گرفت هرچقدر سعی میکردم جلو خودمو بگیرم قطع نمیشد اونم عصبانی شد گفت سی چی میخندی لیوه و هی وای و ووی میکرد منم همینطوری عین گاو میخندیدم😂😂😂رفت به بابامم گفت من مسخرش کردم و بهش خندیدم اما نگفت گوزیده

قهر کرد بابامو مجبور کرد ببرش خونه😂 بعد بابام اومد دعوا کرد با من کلی فحش داد که چرا خندیدی میخواست بزنه منو

منم گفتم گوزیده غیرارادی خندیدم 🤦♀️ میگه زنگ بزن بهش معذرت خواهی کن

میترسم زنگ بزنم خندم بگیره😂😂 چی بگم جمعش کنم؟ خیلی عذاب وجدان دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هرچی بخندی سرت میاد،،،یه روزم تو از دست خنده نوت قهر میکنی میری خونت گفته باشم🤣🤣🤣

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

گرررررردن هم نمیگیره

گردن گیرش ضعیفه

بگو ننه همونطور که گوز تو بی اراده بود، خنده منم

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

😂🤣🤣🤣

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

دیگه نمیتونم باهاش روبرو شم تا ببینمش جر میخورم از خندهاون چهره طلبکارش بعد گ.زش میاد تو ذهنم

منم تو موقعیتی که نباید می خندم اصلا نمیدونم چرا😐😂

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨