لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم
چرا دیگهمگه نشنیدید مثلا میگن طرف کلا لنگاش هواست 🙄 این همون معنی رو میده دیگه ولی خب اکثرا به کار ...
نه عزیزم
کسی هم اگه به اون معنا استفاده کرده اشتباه کرده
معنی اصلیش بلاتکلیفی هست
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم
وااااای غلط املایی بود باو خوابم میاد شر و ور مینویسم🤣طرفو میگم ک اینو بهم گفت انگار بلد نبود مثه ا ...
گلم این اصطلاحو همه شهرا استفاده میکنن. به چشمم دیدم تهرانیا میگن اصفهانیا میگن....