2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طرف لر نبود ؟😂

این اصطلاح لری نیستا

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

یااا ابلفضل!!! کی اینو بهت گفته؟؟؟ این یه اصطلاح عامیانس به معنی تکلیف نامعلوم

چرا دیگه

مگه نشنیدید مثلا میگن طرف کلا لنگاش هواست 🙄 این همون معنی رو میده دیگه ولی خب اکثرا به کار نمیره

بیشتر همون معنی بلاتکلیفی رو میده

امروز کارهای زیادی دارم، باید حافظه ام را سلاخی کنم، روحم را منجمد کنم، و سپس بیاموزم که دوباره زندگی کنم....[آنا آخماتورا]

چرا دیگهمگه نشنیدید مثلا میگن طرف کلا لنگاش هواست 🙄 این همون معنی رو میده دیگه ولی خب اکثرا به کار ...

اصلا بنظرم کاربردش چندان جالب نیست حس بدی میدی 😬

اصلا از اصطلاحه حس بد گرفتم

اصلا بنظرم کاربردش چندان جالب نیست حس بدی میدی 😬اصلا از اصطلاحه حس بد گرفتم

من حس بدی میدم؟😐 به من چه من فقط کاربردشو گفتم😂🤦🏼♀️

امروز کارهای زیادی دارم، باید حافظه ام را سلاخی کنم، روحم را منجمد کنم، و سپس بیاموزم که دوباره زندگی کنم....[آنا آخماتورا]

من حس بدی میدم؟😐 به من چه من فقط کاربردشو گفتم😂🤦🏼♀️

وااااای غلط املایی بود باو خوابم میاد شر و ور مینویسم🤣

طرفو میگم ک اینو بهم گفت انگار بلد نبود مثه ادم بگه بلاتکلیفی

حالا چرا گفتی لر مگه اصطلاح لری؟

وااااای غلط املایی بود باو خوابم میاد شر و ور مینویسم🤣طرفو میگم ک اینو بهم گفت انگار بلد نبود مثه ا ...

😂😂دقیق نمیدونم ولی خب سمت ما زیاد میگن لنگ در هوا ( البته به همون معنی بلاتکلیفی )

چرا دیگهمگه نشنیدید مثلا میگن طرف کلا لنگاش هواست 🙄 این همون معنی رو میده دیگه ولی خب اکثرا به کار ...

نه عزیزم

کسی هم اگه به اون معنا استفاده کرده اشتباه کرده

معنی اصلیش بلاتکلیفی هست

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

وااااای غلط املایی بود باو خوابم میاد شر و ور مینویسم🤣طرفو میگم ک اینو بهم گفت انگار بلد نبود مثه ا ...

گلم این اصطلاحو همه شهرا استفاده میکنن. به چشمم دیدم تهرانیا میگن اصفهانیا میگن....