2821
2789
من ی سوال دارم همسرم میخواد لاغر کنه از امشب شروع کرده ب طناب زدن؟ ایا تاثیر داره؟ روزی چندتا باید ب ...

طناب زدن پیاده،روی سریع به حدی که عرق کنه باعث میشه بدنش رو فرم بیاد

اوایل یکم کوفته میشه عضلات ولی کم کم سفت میشه و از حالت شلی درمیاد

حلقه زدن و دراز و نشست هم که برای کمر و شکم عالیه در کنار اینا باید برنج و کربوهیدرات هم کم کنه و بیشتر سبزیجات و میوه جات بخوره 

تو نت بزن سبزی ها و میوه های کالری منفی رو میاره مثل هویج و کاهو که کالری ندارن و در ضمن برای هضمشون کالری میسوزونن

صبح و عصر بهترین زمان ورزشه مخصوصا قبل از وعده های غذایی و اینکه پشتکار داشته باشن

برای طناب زدن و پیاده روی هم کفش مناسب باید داشته باشن که اسیب به زانوها و کف پا نرسه

و اینکه از صد تا مثلا شروع کنه و هر روز اضافه کنه تعدادشو

الان که دخترم خوابه صبح همه اینایی که گفتید رو امتحان میکنم تا موفق شم قبلا یه کم بلد بودم امروز تا ...

موفق میشی ناامیدنشوحلقه ماه اول خیلی سایز کمرت کم میکنه فقط زیادیش خوب نیست قانونیش میگن روزی بیست دقیقه 

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مصرف پروتئینشو بالا ببره طناب بزنه پیاده رویم بکنه تضمین میکنم ماهی حداقل 4 کیلو کم میکنه

سرکار یسره راه میره بهش میگم پیاده روی کن میگ سرکار راه میرم تاثیر نداره باید بدوعه. پروتئین یعنی چیا؟

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
الان که دخترم خوابه صبح همه اینایی که گفتید رو امتحان میکنم تا موفق شم قبلا یه کم بلد بودم امروز تا ...

ببین تو تاپیکای منو نگاه کن نمیدونم هنوز هست یا نه اسمش اینه فکر کنم ببینید شکم من هنوز چربی داره یا نه.همه ی کارایی که انجام دادم به همراه عکسام هستن میتونی استفاده کنی

طناب زدن پیاده،روی سریع. به حدی که عرق کنه باعث میشه دنش رو فرم بیاد اوایل یکم کوفته میشه عضلات ولی ...

مرسی عزیزم خیلی کمک کردی حتما بهش میگم 

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆

استارتر من رمز موفقیتمو اینجا گذاشتم و دوستانی که میخواید بدونید چجوری وزنتونو بیارید پایین این تاپیکو ببینی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1754203/بچهها-به-نظرتون-شکمم-چقدر-چربی-داره-و-به-نظرتونم-میتونم-عضلاتشو-مشخص-کنمعکس

مرسی عزیزم خیلی کمک کردی حتما بهش میگم 

و اینکه یه همراه لازمه برای اینکه تشویق بشه

شما میتونی تو ساعتهای خاصی که شکمشون پر نیست تایم بگیری و ایشون برن

اوایل از تایم کم شروع کن و هرروز یکی دو دقیقه اضافه کن