_bushehr_zari_bano مدیر استارتر عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 936 عنوان مهدی قایدی 323 بازدید | 17 پست خیلی وقت پیش دیدم یه پسر داره اسمش میلانه مگه نه از ستاره جدا شده بود پس این بچه مال کیه؟ ذهنم مشغول شد😂 سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲 امروز | 00:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_bushehr_zari_bano مدیر استارتر عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 936 با یکی دیگ ازدواج کرد واقعا سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲
rebecca_pazl عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 113 دوباره ازدواج کرد تازه بچه دار شدن نورا دوست داشت در جهانی خالی از هرگونه شرارت و ظلم زندگی کند ، اما متأسفانه تمام دنیاهایی که میتوانست انتخاب کند پر از انسان بودند _کتابخانه نیمه شب
_bushehr_zari_bano مدیر استارتر عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 936 مهمه مگه طلا ۲۳ تومنه !! من بدبخت درمونده میتونم چی کار کنم خب سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲
real_princees عضویت: 1404/03/24 تعداد پست: 748 من فک کنم با ستاره خودش هستاچون ی بار ستاره گف هنوز طلاق رسمی نگرفتیم
_bushehr_zari_bano مدیر استارتر عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 936 دوباره ازدواج کرد تازه بچه دار شدن زن جدیدش کیه؟ سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲
توتفرنگی_خانوم عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 1638 از رابطه قبلی درس گرفت اینو دیگه جار نزنه😂 این جهان کوه است و فعل ما ندا،سوی ما آید نداها را صدا
رز1376 عضویت: 1404/09/15 تعداد پست: 1342 من بدبخت درمونده میتونم چی کار کنم خب خب واقعا دغدغه ت اینه🤣🤣اینا روزی با ۳۰۰ نفر میخوابن پامیشن دیگه یکی دیگش حامله شده مرد کودن درخواست دوستی نفرست😒
_bushehr_zari_bano مدیر استارتر عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 936 من فک کنم با ستاره خودش هستاچون ی بار ستاره گف هنوز طلاق رسمی نگرفتیم دقیقا چون خیلیم از طلاقشون نکذشت که بچه دار شدن انگار هفت ماه بعد بود سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲
کاربری_که_شیطون_بلا عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 3670 ولی خوبه که دیگه زندکی شو نمیریزه تو دایرهمن شنیدم از تیم ملی هم انصراف داده مرگ بر اجنبی ✊