_bushehr_zari_bano مدیر عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 936 عنوان مهدی قایدی | مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 17 پست خیلی وقت پیش دیدم یه پسر داره اسمش میلانه مگه نه از ستاره جدا شده بود پس این بچه مال کیه؟ ذهنم مشغول شد😂 سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲 امروز | 00:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rebecca_pazl عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 113 زن جدیدش کیه؟ ناشناسه اینو رسانهای نکرد فقط ی عکس ازشون اومد بیرون فک کنم اون اولا ک باهم وارد رابطه شدن😂 نورا دوست داشت در جهانی خالی از هرگونه شرارت و ظلم زندگی کند ، اما متأسفانه تمام دنیاهایی که میتوانست انتخاب کند پر از انسان بودند _کتابخانه نیمه شب
_bushehr_zari_bano مدیر استارتر عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 936 خب واقعا دغدغه ت اینه🤣🤣اینا روزی با ۳۰۰ نفر میخوابن پامیشن دیگه یکی دیگش حامله شده دغدغه ام که خیلی چیزا است سعی میکنم به رو خودم نیارم طلا که گروه شده فقط واسه تو که نشده جای پریدن به من به مسئولین کشورت بپر که دغدغشون اغازاده هاشونه نه مردم سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲
_bushehr_zari_bano مدیر استارتر عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 936 ولی خوبه که دیگه زندکی شو نمیریزه تو دایرهمن شنیدم از تیم ملی هم انصراف داده اره منم شنیدم سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲