2777
2789
عنوان

تجربه پیشگویی

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

تعریف میکنی عزیزم

وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است ، بدانید آفتاب آن سرزمین در حال غروب کردن است! (سقراط) کاربری قبلا برای فرد دیگه‌ای بوده. تاپیک‌های قبل رو هم ایشون زدن بنابراین نظرات و تاپیک‌های بنده هیچ ارتباطی با مطالب تاپیک‌های دو سه سال قبل نداره لطفا سریعا قضاوت نفرمایید. با تشکر.

بله دقیقاً اتفاق افتاد

ممکنه تعریف کنید . بگید چه کسی براتون انجام داد؟

وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است ، بدانید آفتاب آن سرزمین در حال غروب کردن است! (سقراط) کاربری قبلا برای فرد دیگه‌ای بوده. تاپیک‌های قبل رو هم ایشون زدن بنابراین نظرات و تاپیک‌های بنده هیچ ارتباطی با مطالب تاپیک‌های دو سه سال قبل نداره لطفا سریعا قضاوت نفرمایید. با تشکر.

به اون خانم ک شماره بهتون دادن که تو مسجد انجام میده زنگ زدید؟؟؟

کاربر خاموشم چند ساله که نی نی سایت رو دنبال میکنم لطفا برای حاجت دلم یه صلوات میفرستید🙏🏻

به اون خانم ک شماره بهتون دادن که تو مسجد انجام میده زنگ زدید؟؟؟

به من شماره ای ندادن. کدوم خانم؟

از نزدیکانمه عزیزم

مثلا یه مورد بگم من برای آزمون استخدامی تلاش میکردم اون سالها رشته ی منو خیلی کم میگرفتن مثلاً شاید ۵-۱۰ سال یه نفر با رقابت شدید

این گفت تو قطعا از فلان شهر قبول میشی که اونجا بومی نبودم و سهمیه بومی خیلی تاثیر گذاره حتی نمیدونستم اون شهر قراره استخدامی بذاره و زد دقیقا همون سال و همون شهر آزمون استخدامی گذاشت و قبول شدم

من خودم بعضی وقتا یهو تصویر ی نفر میاد توی ذهنم خودم برام عجیبه چرا فلانی ک بهش ن فکر میکنم ن باهاش درتماسم چرا یهو اومده توی ذهنم، تا اینک ی خبر ازش سریع میشنوم یا ی ماجرایی درمورد اون فرد میشنوم

من خودم بعضی وقتا یهو تصویر ی نفر میاد توی ذهنم خودم برام عجیبه چرا فلانی ک بهش ن فکر میکنم ن باهاش ...

یه خاله ی منم این شکلیه

یه فامیل داشتیم خارج زندگی میکنه ۱۰-۱۵ سال بود نه حرفی با هم زده بودیم نه ایران اومده بود نسبتا جوان یا میانسال هم بود یهو خالم بی مقدمه گفت فلانی احتمالا بمیره یا مرده ،دقیقا چند روز بعدش شنیدیم فوت شده واقعا

از نزدیکانمه عزیزممثلا یه مورد بگم من برای آزمون استخدامی تلاش میکردم اون سالها رشته ی منو خیلی کم م ...

عزیزم میشه شمارشونو بدی؟