آیا چنین تجربه ای داشتین کسی براتون در مورد آینده پیشگویی هایی کرده باشه و درست بوده باشه؟
وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است ، بدانید آفتاب آن سرزمین در حال غروب کردن است! (سقراط) کاربری قبلا برای فرد دیگهای بوده. تاپیکهای قبل رو هم ایشون زدن بنابراین نظرات و تاپیکهای بنده هیچ ارتباطی با مطالب تاپیکهای دو سه سال قبل نداره لطفا سریعا قضاوت نفرمایید. با تشکر.
نه ولی یبار نمیدونم شانسی یا واقعی از این حس ششمیا پرسیدم فلانی زنگ میزنه گفت اره و دو سه روز بعدش زنگ زدن ،ولی فقط همون یبار بودها بعد از اون هر سوالی پرسیدم هیچی نشد
فکر نکنم پیشگویی وجود داشته باشه ، بعضیا خیلی باهوش بودن در طول تاریخ و نسبت به زمان حال و اتفاقات همون موقع تو ذهنشون تجزیه و تحلیل میکردن که با توجه به این کارا آینده ممکنه فلان طور بشه
من از خودم برات یه سرزمین ساختم ، تو شب و روز فکر اونور مرزی... آقا هستم
میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣