2777
2789
نه زابل از قدیم بهتر از جاهای دیگه اسبعدم طالبان که با اینا رفیقن

خدا کنه اینطور باشه خواهرزادم خیلی پسر خوبیه و همین که دیپلم تجربی شوگرفت کنکور درست ندادسربازی اسم نوشت از شانس بدش افتادمرزبانی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستاش همه نگور وجکیگور و میرجاوه افتادن همشون سیستان افتادن همین زابل ازما۱۲۰۰کیلومتردورتره

کلا سیستان برای خدمت امن تر از بلوچستانه

بعدم مرزبانی چندتا شاخه داره باید ببینین کدوم ناحیه میوفته اگه خود هنگ باشه داخل شهرن و خطری نداره

پاسگاه یا گروهانه که لب مرز هستن

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده

کلا سیستان برای خدمت امن تر از بلوچستانهبعدم مرزبانی چندتا شاخه داره باید ببینین کدوم ناحیه میوفته ا ...

وقتی میرجاوه رفته بردن پاسگاه حتی بهش پتوندادن یه هفته خیلی سخت گرفتن الانم گفتن بروزابل

خدا کنه اینطور باشه خواهرزادم خیلی پسر خوبیه و همین که دیپلم تجربی شوگرفت کنکور درست ندادسربازی اسم ...

شهرای خراسان ۹۰ درصدشونو میندازن مرز

خدمت مرز خیلی زودتر میگذره

وقتی میرجاوه رفته بردن پاسگاه حتی بهش پتوندادن یه هفته خیلی سخت گرفتن الانم گفتن بروزابل

پتو رو که توی آموزشی همون اول میدن

اولش سخت گرفتنش عادیه بیشترم خود سربازا اذیت میکنن

اونایی که قدیمی ان

مااستان گلستانیم

من اونجا که بودم بچه های شمال زیاد میدیدم

بعضیا بنده های خدا از مازندران و گیلان بودن

موقع مرخصی باید ۳ تا اتوبوس عوض میکردن تا برسن

من اونجا که بودم بچه های شمال زیاد میدیدمبعضیا بنده های خدا از مازندران و گیلان بودن موقع مرخصی باید ...

آره اینم بچه ای هست که هیچ جانرفته دورترین جایی که رفته بودمشهدبود اونم با خانواده بود همه جا

آره اینم بچه ای هست که هیچ جانرفته دورترین جایی که رفته بودمشهدبود اونم با خانواده بود همه جا

منم همین بودم دفعه اول فقد سخته

مرخصی های بعدی عادی میشه کاملا