شیرموزبستنی۹۹ مدیر عضویت: 1396/09/30 تعداد پست: 884 عنوان مرزبانی | مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 33 پست سلام بچه ها کسی هست همسرش یا برادرش توی مرزبانی کارمند سوال داشتم 1404/11/09 | 23:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
landy عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 328 جدی؟میگن طالبان هست شبو روزماگریه شده نه زابل از قدیم بهتر از جاهای دیگه اسبعدم طالبان که با اینا رفیقن ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
شیرموزبستنی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/30 تعداد پست: 884 نه زابل از قدیم بهتر از جاهای دیگه اسبعدم طالبان که با اینا رفیقن خدا کنه اینطور باشه خواهرزادم خیلی پسر خوبیه و همین که دیپلم تجربی شوگرفت کنکور درست ندادسربازی اسم نوشت از شانس بدش افتادمرزبانی
landy عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 328 دوستاش همه نگور وجکیگور و میرجاوه افتادن همشون سیستان افتادن همین زابل ازما۱۲۰۰کیلومتردورتره کلا سیستان برای خدمت امن تر از بلوچستانهبعدم مرزبانی چندتا شاخه داره باید ببینین کدوم ناحیه میوفته اگه خود هنگ باشه داخل شهرن و خطری ندارهپاسگاه یا گروهانه که لب مرز هستن ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
شیرموزبستنی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/30 تعداد پست: 884 کلا سیستان برای خدمت امن تر از بلوچستانهبعدم مرزبانی چندتا شاخه داره باید ببینین کدوم ناحیه میوفته ا ... وقتی میرجاوه رفته بردن پاسگاه حتی بهش پتوندادن یه هفته خیلی سخت گرفتن الانم گفتن بروزابل
landy عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 328 خدا کنه اینطور باشه خواهرزادم خیلی پسر خوبیه و همین که دیپلم تجربی شوگرفت کنکور درست ندادسربازی اسم ... شهرای خراسان ۹۰ درصدشونو میندازن مرز خدمت مرز خیلی زودتر میگذره ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
شیرموزبستنی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/30 تعداد پست: 884 شهرای خراسان ۹۰ درصدشونو میندازن مرز خدمت مرز خیلی زودتر میگذره مااستان گلستانیم
landy عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 328 وقتی میرجاوه رفته بردن پاسگاه حتی بهش پتوندادن یه هفته خیلی سخت گرفتن الانم گفتن بروزابل پتو رو که توی آموزشی همون اول میدناولش سخت گرفتنش عادیه بیشترم خود سربازا اذیت میکنن اونایی که قدیمی ان ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
شیرموزبستنی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/30 تعداد پست: 884 پتو رو که توی آموزشی همون اول میدناولش سخت گرفتنش عادیه بیشترم خود سربازا اذیت میکنن اونایی که قدیمی ... الان آموزشی نیست آموزشیش مرزن آباد چالوس بود
landy عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 328 مااستان گلستانیم من اونجا که بودم بچه های شمال زیاد میدیدمبعضیا بنده های خدا از مازندران و گیلان بودن موقع مرخصی باید ۳ تا اتوبوس عوض میکردن تا برسن ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
شیرموزبستنی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/30 تعداد پست: 884 اول گفتن همینجا بمون ولی یکی گفته اینجا اذیتت میکنن نمون اینم ساده نمونده بردنش پاسگاه
landy عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 328 الان آموزشی نیست آموزشیش مرزن آباد چالوس بود درکل زابل مرز خوبیه جای نگرانی نیس ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
شیرموزبستنی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/30 تعداد پست: 884 من اونجا که بودم بچه های شمال زیاد میدیدمبعضیا بنده های خدا از مازندران و گیلان بودن موقع مرخصی باید ... آره اینم بچه ای هست که هیچ جانرفته دورترین جایی که رفته بودمشهدبود اونم با خانواده بود همه جا
شیرموزبستنی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/30 تعداد پست: 884 درکل زابل مرز خوبیه جای نگرانی نیس خداروشکرپس مامیترسیم اینوببرن عملیات یادرگیری😭
landy عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 328 آره اینم بچه ای هست که هیچ جانرفته دورترین جایی که رفته بودمشهدبود اونم با خانواده بود همه جا منم همین بودم دفعه اول فقد سخته مرخصی های بعدی عادی میشه کاملا ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
landy عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 328 خداروشکرپس مامیترسیم اینوببرن عملیات یادرگیری😭 نه بابا زابل از این خبرا نیست ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده