2777
2789
چرا دیگه شاغل نیستی؟

گلم یه اداره نیمه دولتی بودم، متاسفانه هرسال کلی نیرو تعدیل میکردن و یه سالم من تعدیل شدم، حامله بودم و دیگه دنبال کار نگشتم الان که بچم بزرگ شده، با اینکه سابقه دارم و بابام هم جانباز هس خیلی سعی کردم دوباره برگردم سرکارم تا الان که خبری نشده

ن موهام خوبه درکل ب همه چی میرسم ولی انگار خوره لباس دارم شایدم بخاطر سنمه ۲سال دیگه شاید زده شدم اگ ...

خب اشکالی نداره، اتفاقا یه دوستی دارم برعکس شما هر بار موهاشو تغییر میده و خیلی هزینه ی موهاش میکنه ولی معمولا لباساش تکراریه و خیلی می پوشدشون. دیگه هر کسی یه جوریه.

ولی واسه اینکه حس خوبی داشته باشی میتونی لباسای سالای قبلت که نو هم هس ولی دوس نداری دیگه بپوشی همه رو به خیریه ها بدی و هر ماه لباسای جدید بخری. اینجوری هم خودت لذت می بری هم لباسای قبلیت مورد استفاده بقیه قرار میگیره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه تنها نیستم

خونه بابام اینجور هستم.. چند روز دیگه قراره برم خونه خودم.... خداکنه بازم همینجوری باشم... وفشار مالی نداشته باشم

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

گفتم ی نیمه از سرگذشت کار و شاغل شدنم بخون ببین چقد بدبختی کشیدم 😔

زندگی سخته . درکت میکنم. اینجوری وقتی به راحتی برسی برات لذت بیشتری داره. دیگه همه سختی می کشن. ۹۰ درصد آدما بدون سختی به جایی نمی رسن. به هیشکی هم نمیشه تکیه کرد. هر آدمی فقط خودش رو داره و خدای خودشو.

خب اشکالی نداره، اتفاقا یه دوستی دارم برعکس شما هر بار موهاشو تغییر میده و خیلی هزینه ی موهاش میکنه ...

دقیقا همین کارو میکنم

نمیزارم انباشته بشه

ن فقط لباس

بقیه وسایلاهم همین کارو میکنم