2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلام دلم میخاد موهامو یکاریش کنم پولشو میرم لباس میخرم

بستگی داره موهات چجوریه. اگه موهات قشنگه ولی اولویتت لباسه، چیز عادیه. ولی اگه موهات خوب نیس و نیاز جدی به هزینه کردن داره و شما هزینه شو واسه لباس میدی، این خوب نیس و غیرعادیه.

من چند ساله لباس نخریدم از دوست و فامیل میگیرم ۳۶سالمه ومجردم و بیکارم برام صلوات بفرستین ک از این ش ...

حتما برو سر کار و واسه خودت خرج کن و حالشو ببر. حتما برو سر کار. حتی با حقوق پایین شروع کن بهتر از بیکاریه.

بستگی داره موهات چجوریه. اگه موهات قشنگه ولی اولویتت لباسه، چیز عادیه. ولی اگه موهات خوب نیس و نیاز ...

ن موهام خوبه

درکل ب همه چی میرسم ولی انگار خوره لباس دارم شایدم بخاطر سنمه ۲سال دیگه شاید زده شدم اگه تا اون موقع زنده موندم

برو سر کار

ازمون دادم و مصاحبه هم رفتم قرار بود آخر خرداد ماه مدارک تکمیلی بدم ک جنگ ۱۲روزه همه چیزو خراب کرد گفتن دست نگه دارید

دوتا آشنا گردن کلفت داشتم یکیشون بازنشست شد اون یکی از پست و مقامش جابه جا شد و خرش نمیره ب قولی

وام مشاغل خانگی گرفتم دستگاه سفره یکبار مصرف زن خریدم ک تو خونه سفره یکبار مصرف درست کنم ی قطعه از دستگاه سوخت قطعه ۱۵ میلیونی رو ۶۵میلیون شده

نتونستم بخرم دستگاه رو فروختم وام رو تصفیه کردم 😔

بدبیاری پشت بدبیاری

ازمون دادم و مصاحبه هم رفتم قرار بود آخر خرداد ماه مدارک تکمیلی بدم ک جنگ ۱۲روزه همه چیزو خراب کرد گ ...

فعلا نمیتونی بری ی جا

مثلا فروشنده شی یا منشی تا اوضاع بهتر بشه؟