2777
2789

تو هر سنی یه ویژگی بلد تره. این مال سن جوونیه. از یه خانمی که همیشه لاک و لباس و قاب گوشی و کیف مجلسی و حتی چیزای دیگه که فکرشم نمیکنی باهم همیشه ست میکرد شنیدم گفت ۴۰ رو که رد کردم دیگه واسم جذابیت نداشت.... . الان شاید خیلیا ست کنن ولی این خانوم زمانی اینجوری بود که من خیلی کوچولو بودم و اون موقه زیاد تیپ زدن رواج نداشت.

مثلا بچه ها اول اسباب بازی دوس دارن، بزرگتر میشن لوازم تحریر و..... ؛ تو سن جوونی هم لباس...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو هر سنی یه ویژگی بلد تره. این مال سن جوونیه. از یه خانمی که همیشه لاک و لباس و قاب گوشی و کیف مجلس ...

دقیقااا آفرین منم میگم بخاطر سنمه

میدونی میگم تا جوونم انجام بدم بعدا حسرت نشه

دقیقااا آفرین منم میگم بخاطر سنمهمیدونی میگم تا جوونم انجام بدم بعدا حسرت نشه

آره. البته من شنیدم توی پیری همه حسرت میخورن. مثلا اونیکه درس خونده حسرت میخوره چرا بیشتر تفریح نکرده؛ اونی که تفریح کرده حسرت میخوره چرا درس نخونده و بقیه چیزام همینطور. یا یه مرده پولدار دیدم حسرت میخورد چرا وقت بیشتری با خونواده نگذرونده؛ یکی حسرت میخورد چرا فلان کارو نکرده .....کلا شنیدم همه حسرت میخورن به جز اونایی که از نظر روحی خودشون رو رها کردن و ارتقا دادن.

اینقد زندگی پیچیدس ، و انسان هم از خودِ زندگی پیچیده تره.

چیزی هم که دور و برم می بینم بزرگترا همیشه حسرت میخورن. مثلا دو تا عمه هام یکیشون معلمه همش حسرت میخوره چرا خودشو واسه چندرغاز اذیت کرده و بچه ها پیرش کردن، یکی از عمههام خونه داره و همیشه حسرت میخوره چرا درسشو ادامه نداده تا معلم بشه.

خلاصه معلوم نیس؛ شاید یه جور دیگه حسرت بخوریم