2777
2789
عنوان

دلم تنگه

102 بازدید | 14 پست

توروخداکمکم کنید یکساله جداشدم سرلجبازی بچگانه هم من شوهرمو دوست دارم هم اون یه بچه یکسال داریم دلم براش یه ذره شده خیلی کم سن بودیم دوتامونم عصبی دعواهامون لحبازی بود هیچکدومم باورنمیکردیم که اشتباه از خودمونه بابچه داشتن بدترشد اوضاع بجه رو کرده بود وسیله اذیتم کفرمیکرد لباسامو پاره میکرد دوهفته دوهفته قهرکیموند تامن برم اشتی به خانواده ش میخواست بفهمونه زندگیش بامن بده خانواده شم توزندگیمون دختلت میکردن ولی این دعوای اخری برای ترسوندنش رفتم مهریه موگذاشتم البته ۳ماه ول کرده بود رفته بود خونه پدرش جواب زنگ پیامم نمیداد اینم لج کرد وکیل گرفت و تا تهش رفت بچه مو گرفتم مهریه مو بخشیدم حضانت ماداموالعمرش حالا به هم پیام میدیم حزفی ازبازگشت نمیزنه ولی میدونم دوسم داره به خدا پدرشوهرمادرشوهرم لج بازی باعث جداییمون شد

بکاری کن آهسته آهسته شروع کن به گفتن اینکه ما بی تجربه بودیم چقدر اشتباهات دوطرفه داشتیم هیچ کدوم غرورمونو کنار نداشتیم الهی به دلش بافته بیاد بچه کوچیکه خدارو خوش نمیاد

بکاری کن آهسته آهسته شروع کن به گفتن اینکه ما بی تجربه بودیم چقدر اشتباهات دوطرفه داشتیم هیچ کدوم غر ...

فک کردی مگفتم التماس خودشو پدرشو نکردم؟واسطه نفرستادم؟اصلاااااا قبول نمیکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کردی مگفتم التماس خودشو پدرشو نکردم؟واسطه نفرستادم؟اصلاااااا قبول نمیکنه

عزیزم پس دیگه پیام ردو بدل نکن خواهشاً یه مدت دورباش سنگین رنگین باش خواهشاً برنامه نگفتی واسطه فرستادی

عزیزم پس دیگه پیام ردو بدل نکن خواهشاً یه مدت دورباش سنگین رنگین باش خواهشاً برنامه نگفتی واسطه فر ...

ارشد قبول شدم یه شهردیگه ولی بازم دلتنگشم یکساله جداییم دیگه میلی به پیام دادن ندارم

ارشد قبول شدم یه شهردیگه ولی بازم دلتنگشم یکساله جداییم دیگه میلی به پیام دادن ندارم

عزیز نازنین دنباله هرکی بدویی اون دورتر میشه اجازه وفرصت بده اومد که دمش گرم نیومد بی خیال اجازه بده خاستن ازطرف مرد باشه فردامنت نزاره

عزیز نازنین دنباله هرکی بدویی اون دورتر میشه اجازه وفرصت بده اومد که دمش گرم نیومد بی خیال اجازه بده ...

اون که بارفیفاش هرشب ویلا ومسته وکلی سفررفته انگارنه انگارماهستیم

کلی خواستگاردارم ولی منه احمق هنوز دوسش دارم

اگه بچه نداشتی می گفتم برو ولی حالا که بچه داری زیارت عاشورا بخون و اینا ازخدا بخواه زندگیتو درستکنه و تا شوهرت ازدواج نکرده ازدواج نکن