2777
2789
عنوان

دارم از دلتنگی گریه میکنم

109 بازدید | 12 پست

شوهرم مسابقه داره از صبح خونه نیست معلوم نیست کی برگرده بعد مسابقه قراره برن ریکاوری با دوستاش. روزای دیگه میرفتم سرکار یا کلاس خصوصی داشتم باز حالم بهتر بود امروز از صبح عین افسرده ها افتادم یه گوشه حوصله ندارم پاشم حتی غذا بپزم هرچی بیشتر میخوابم بیشتر اذیت میشم. از اینایی که شبا تنها بمونن میترسن نیستم میگم کاش حداقل ماشینو نمیبرد میرفتم بیرون یه بادی به کلم میخورد دلم گرفتههههههه😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهیی با اسنپ برو🥲

آخه کجا برم کیو دارم کجا رو دارم؟ بیخودی هزینه کنم به طرف بگم منو کجا ببر تازه اصلا دیگه استپ نمیفته روش جدید پیدا کردن اولش کرایه ارزون میزنن بعد که راننده پیدا نمیشه مجبوری لغو کنی کرایه رو گرونتر میکنن خسیس نیستما ولی یاد نگرفتم پول زور به کسی بدم

پاشو برو بیرون،یه دور بزن،یا برو پیش یه دوستی

مامان بابام پایینن هروقت میرم پایین سر به موضوعی دعوا میشه اعصابم بیشتر خورد میشه دست از پا درازتر و با ذهن آشفته برمیگردم واحد خودمون