2777
2789
عنوان

از سارا بپرس جان ی کمک میدی

144 بازدید | 19 پست

به نینی یار بگم کاربری قبلیمو میتونه بترکونه کلا؟ اخطار مشکی خورده میخام شمارش ازاد بشه

@ازسارابپرس

داروسازی شهید بهشتی💆🏻♀️💊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخام کاربری قبلیم بترکه کلا ، اون نمیدونم چی شد من هیچی نگفتم اخطار مشکی گرفت تعلیق شد ، من میخام ا ...

راه نداره ک

ای فلک پیرم درآمد تا ک فهماندی ب من...............خرج بیش اندازه ی مهر و محبت ابلهی است🔪

شمارش ازاد نمیشه

دی و بهمن ۱۴۰۴🖤سوگنـد ای روزگار ! سوگند به اشک داغ و مویه جانسوز مادران و پدران وطـ🇮🇷ـن که هر تیره شبی را سحری هست... (چنین گفت فردوسی پاکزاد که رحمت بر آن تربت پاک باد : بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ... اللهم عجل لولیک الفرج ⛅ امام زمان جانم، خورشید پشت ابرم مرا دریاب و با من باش✨🫂

سلام

اگر می خواهید شمارش آزاد بشه:

1️⃣ اول باید درخواست برگشت کاربری بدین از قسمت ارتباط با ما بالا و پایین صفحه

2️⃣ بعد توی اطلاعات کاربری ⬅️ تنطیمات کاربری من ⬅️ شماره رو عوض کنین

3️⃣ بعد شماره موبایل اول آزاد میشه ⬅️ بعد میشه باهاش دوباره کاربری جدید ساخت

@استیک_بیسترو

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلاماگر می خواهید شمارش آزاد بشه:1️⃣ اول باید درخواست برگشت کاربری بدین از قسمت ارتباط با ما بالا و ...

زدم عزیزم ، تقریبا ی هفته پیش کسی پاسخگو نشد ...:((((

داروسازی شهید بهشتی💆🏻♀️💊

پس چه خاکی به سرم بریزممم ، گفته بودن اگر کاربری بترکه ازاد میشه کههه

✅️ شماره ی کاربری وقتی آزاد میشه که ⬅️ توی تنظیمات کاربری من، شماره موبایل رو عوض کنین و یک شماره ی دیگه جایگزینش کنین.

https://www.ninisite.com/profile/setting

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.