2777
2789
عنوان

خیلی عجیبه برام😑

165 بازدید | 16 پست

یکی از آشناهامون پسرش ۲۳ ۲۴ سالش میشه خودش شغل خاصی نداره ولی وضع مالی باباش خوبه

ماشین میلیاردی زیرپاشه

گوشی آخرین مدل

لباسای مارک ادکلنای مارک عینکای مارک

هر روز با یه دختر

حتی شنیدم وقتی با دوستاش میرن رستورانی جایی گرونترین چیز رو سفارش میده تا باهمه متفاوت باشه

واقعا برام جای سواله که اینجور آدما هدفشون چیه تو زندگیشون؟اصن اینام طعم مشکل و سختی رو کشیدن ؟یا فقط ماییم که باید بدبختی بکشیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا اینا ب ددی بگن پول کم دارم براشون همون لحظه مهیا میشه ماهاییم ک باید خودمون جور خودمونو بکشیم

کاربری الیییییی خانوم ب لطف بعضیا ک 26 ... تقدیم ب اونها باد پرید . فدای سرم.. ب امید ازادی و خوشبختی مردم کشورم !

ن بابا اینا ب ددی بگن پول کم دارم براشون همون لحظه مهیا میشه ماهاییم ک باید خودمون جور خودمونو بکشیم

آره واقعا

حقیقتا دلم برا خودم سوخت

با اینکه دخترم ولی سختی هایی که من میکشم شاید اون حتی لمسشون نکرده

آره واقعا حقیقتا دلم برا خودم سوختبا اینکه دخترم ولی سختی هایی که من میکشم شاید اون حتی لمسشون نکرده

میفهممت عزیزم ..

کاربری الیییییی خانوم ب لطف بعضیا ک 26 ... تقدیم ب اونها باد پرید . فدای سرم.. ب امید ازادی و خوشبختی مردم کشورم !