2777
2789
عنوان

دخترای 18تا 25سال بیاید

449 بازدید | 88 پست

دخترا نظرتون راجع ب 3ک3 قبل از ازدواج حین دوستی چیه؟ینی همون باکره نبودنه.....اوکی هستید باهاش یا نه من واقعا نه 6 ماهه با پارتنرمم تازه بعد از 3 ماه گذاشتم دیت بیرون گذاشته میریم دستمو بگیرع و حالا برا رفع دلتنگی فقط در حد بغل کردن و اینا🐣🥲من 20 ام پارتنرم 25

خیلیا از رابطه جنسی قبل ازدواج حمایت میکنن و میگن اوکیه و ارزش دختر ب باکره بودنش نیست و فلان ولی واقعا ریسک داره چ تضمینی هست ک منو ول نکنه من زیاد دیدم از این نمونه ها گذاشته بعد 5 سال شناخت کامل رابطه پسره گردن نگرفته دختره رو....نظر شما چیه اوکیه یا نه

اکانت دست من نبوده دوزتانننن من از اواسط دی ماه 404 صاحب این اک شودم🐣🍓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مخالف

اصلا کاری به مذهب ندارم

جسم تو چیز ارزشمندیه که نباید تو دسترس باشه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من اوکی نیستم با اینکار نه مذهبیم نه چیزی دلم نمیخواد ایدز بگیرم و حس میکنم خودمو مثل عروسک گذاشتم در اختیار یکی دیگه اگر واقعا منو بخواد تا ازدواج صبر میکنه

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

عزیزم بحث باکره بودن و... مطرح نیست

بحث بدن توعه و ارزشی که خودت براش قائلی

و همینطور بیماری هایی که ممکنه از این زمینه منتقل بشن

من در جایگاهی نیستم بخوام بقیه رو قضاوت کنم بابت این چیزا

ولی تا وقتی از پارتنرتون مطمئن نشدین همچین کاری نکنین

حتما هم بحث ازدواج نیست

خیلیا رابطشون کاملا جدیه و سالهاست باهم زندگی میکنن و به ازدواج هم اعتقادی ندارن اما اون تعهده سرجاشه

خوب یا بد بودنشو هم کاری ندارم

درکل منظورم اینه طرفتو و جایگاهی که براش داریو بشناس

مخالفاصلا کاری به مذهب ندارمجسم تو چیز ارزشمندیه که نباید تو دسترس باشه

اخه خیلیا میگن ربطی ب ارزشمندی نداره ی دختره تاپیک زده بود که آره من تو استخر با دوست پسرم سک س داشتم برا دیت سالگردمون همه هم ذوقشون کرده بودن تعجب کردم اخه

اره بابا هیچ تضمینی نیست

من اصلا مذهبی نیستم خودم تیپمم همینطور

ولی نمیتونم تا اون حد پیش برم با کسی که به من تعهدی نداره

بنظرم ی تصمیم شخصیه باید ببینی استاندارد خودت چیه

عزیزم بحث باکره بودن و... مطرح نیستبحث بدن توعه و ارزشی که خودت براش قائلیو همینطور بیماری هایی که م ...

اها پس توهم موافقی با سک س قبل ازدواج و ازدواج سفید واقعا خرفی ندارم با کسی ک انقد اوپن ماینده

من اوکی نیستم با اینکار نه مذهبیم نه چیزی دلم نمیخواد ایدز بگیرم و حس میکنم خودمو مثل عروسک گذاشتم د ...

اخه خیلیا میگن ربطی ب ارزشمندی نداره ی دختره تاپیک زده بود که آره من تو استخر با دوست پسرم سک س داشتم برا دیت سالگردمون همه هم ذوقشون کرده بودن تعجب کردم اخه

اخه خیلیا میگن ربطی ب ارزشمندی نداره ی دختره تاپیک زده بود که آره من تو استخر با دوست پسرم سک س داشت ...

خب ادم عاقل هست ادم نادون هم زیاد هست

درکل ولی رابطه جنسی بقیه به من ربطی نداره و قضاوت نمیکنم من برای خودم مخالفم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد