2777
2789
عنوان

دخترای 18تا 25سال بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 88 پست
مگه من گفتم ما توهین میکنیم بهشون؟!!!

بله همین الان گفتی که وای توهم موافقی پس من با کسی که اوپن ماینده حرفی ندارم

درحالی که من خودم مخالف بودم

ولی کلا وقتی تاپیک میزنی باید متوجه باشی که دیدگاه های مختلفی وجود داره

منم دنبال جبهه گیری و بحث نیستم صرفا دوستانه حرف زدم و انتظار نداشتم اینطوری برخورد کنی

بله همین الان گفتی که وای توهم موافقی پس من با کسی که اوپن ماینده حرفی ندارمدرحالی که من خودم مخالف ...

وای توهم موافقی پس توهینه یا اوپن مایند؟😂

اکانت دست من نبوده دوزتانننن من از اواسط دی ماه 404 صاحب این اک شودم🐣🍓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میگم تن نده به اینکار هر چند اصرار کنه اگر واقعا آدمو بخواد تا موقع ازدواج صبر میکنه

میدونم ارههه اون بچم ک چیزی نمیگه بدبخت 😭😭انقد مظلومه😂 در کل برام جای تعجبه چجور بعضی دخترا مثلا میگن ک ما اوکی هستیم و فلان اکثرا هم خانواده شون خبر ندارن ک باکره نیستند

اصلا موافق نیستم الان مردای متاهل هم در قید و بند هیچی نیستن چه برسه به پسر !!

دقیقا اخه خیلیا میگن ربطی ب ارزشمندی نداره ی دختره تاپیک زده بود که آره من تو استخر با دوست پسرم سک س داشتم برا دیت سالگردمون همه هم ذوقشون کرده بودن تعجب کردم اخه حتی خانوادشون هم نمیدونن ک باکره نیستند

مخالف صددرصدی

دقیقا منم ولی خیلی ها توهین میکنن و میگن باکره بودن ارزش نداره و فلان ربطی ب ارزشمندی نداره ی دختره تاپیک زده بود که آره من تو استخر با دوست پسرم سک س داشتم برا دیت سالگردمون همه هم ذوقشون کرده بودن تعجب کردم اخه خانوادشون هم نمیدونن ک باکره نیستند

اینکه اول نظر میپرسی بعد میگی حرفی ندارم بی احترامیه

خب نمیخوام با کسی ک با این موضوع اوکیه بحث کنم

نمیخوام تاپیک تعطیل شه عزیزم برا همينه گفتم حرفی ندارم

دقیقا اخه خیلیا میگن ربطی ب ارزشمندی نداره ی دختره تاپیک زده بود که آره من تو استخر با دوست پسرم سک ...

فردا که شکمش اومد بالا به غلط کردن میفته باید دوره بگرده تو مطب های غیر قانونی که یه نفرشون محض رضای خدا بچه رو بندازن

پسری اگه دختری رو بخواد باهاش ازدواج میکنه

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند....

خیلیا؟ببخشید خیلیا کی ان؟ معیارت کیه؟من هرکی دیدم واسش مهم بوده

تو همين نی نی سایت و دنیای واقعی خیلیا میگن ربطی ب ارزشمندی نداره ی دختره تاپیک زده بود که آره من تو استخر با دوست پسرم سک س داشتم برا دیت سالگردمون همه هم ذوقشون کرده بودن تعجب کردم اخه

فردا که شکمش اومد بالا به غلط کردن میفته باید دوره بگرده تو مطب های غیر قانونی که یه نفرشون محض رضا ...

نه تاپیک زده وای کاش یا من یا دوست پسرم عقیم بودیم هر سری بعد سک س انقد استرس نمیکشیدم😂😂خیلی عادی بود و اصلا هم مضطرب نبود فقط 20 سالش بود

نه تاپیک زده وای کاش یا من یا دوست پسرم عقیم بودیم هر سری بعد سک س انقد استرس نمیکشیدم😂😂خیلی عادی ...

😂

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند....