2777
2789
عنوان

شکست عشقی

47 بازدید | 5 پست

سلام، با کسی تو رابطه بودم بهش علاقمند و وابسته شدم شدید، بعدن که متوجه شد شروع کرد بهانه آوردن و یه روز پیام داد دیگه سمتم نیا ، ۶ ماه بعد خیلی اتفاقی فهمیدم ۴۰ روز بعد از اون پیام یکی از همکارامو جایگزین من کرده بود و الانم نزدیک ۶ ماهه نامزدن....بمعنای واقعی روانی شدم....پس احساس من چی میشه؟قلبی ک ازم شکست ؟! امیدی که نامید شد؟؟ اول منو وابسته کرد و بعد که مطمن شد رهام کرد....الان بشدت با دختری که نامزدشه حسادت میکنم، حال روحیم خوب نیست، دختره رو چون میشناسم بدتر آتیش میگیرم هیچ برتری هم نسبت به من نداشت موندم تو این چی دید که توی من ندید!؟این چی داشت که من نداشتم😭😭😭😭😭

واگذار کن به خدا بدجور تاوان میده شک نکن یه روز پشیمون میشه

خیلی اذیتم کرد منو وادار به کارهایی میکرد که واقعا دوست نداشتم و برای همین بهانه میکرد و میگفت میرم، عید پیام داد بیا ببینمت من نتونستم برم بعد از اون با این دختره اوکی شده....دو ماهه تا مرز جنون کشیدم، هر شب و هر روز گریه میکنم میگم چرا منو مفت فروختی!؟ من به کسی داشتم تبریک میگفتم که ، کسی رو که انتخاب کرده شوهرش باشه با من تو رابطه بود....اون الان نمیدونه من فهمیدم نامزد کرده ولی جیگرم سوخته حالم اصلا خوب نیست مدام باهم تصورشون میکنم وجودم آتیش میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی اذیتم کرد منو وادار به کارهایی میکرد که واقعا دوست نداشتم و برای همین بهانه میکرد و میگفت میرم، ...

هیچکس با ارزش تر از خودت نیست کسی که رفته لیاقت تورو نداشته کن رفته بزار بره دنبال لیاقتش اشکاتو واسه کسی که لایق عشق و محبت تو نیست حروم نکن

هیچکس با ارزش تر از خودت نیست کسی که رفته لیاقت تورو نداشته کن رفته بزار بره دنبال لیاقتش اشکاتو واس ...

پس تکلیف احساس من چی میشه؟؟ میرسه روزی که تقاص اشک های منو بده؟! از خدا خواستم از هر جا که میدونه بیشتر دردش میاد عذابش بده چون من الان واقعا دارم عذاب میکشم

پس تکلیف احساس من چی میشه؟؟ میرسه روزی که تقاص اشک های منو بده؟! از خدا خواستم از هر جا که میدونه بی ...

ینی ممکنه خدا ازش بگذره ؟؟ خدایی که ازش بگذره خدای من نیست😭😭😭 با تک تک سلول های بدنم آرزو دارم که خوشبخت نشه ، هر قدمی که خاست برداره سنگ جلو پاس بیفته و زمین بخوره