2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم تو عقد حامله شده

| مشاهده متن کامل بحث + 5532 بازدید | 221 پست
خب خواهرشوهرم بچششو میخواد،پدرشوهرم گفت طلاق بگیره خودم بچشو بزرگ می کنم

پدر شوهرت اگر پدری کردن بلد بود

دخترش رو به یه مفت خور بی مسئولیت شوهر نمیداد

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدیم داماد از پدرخانم حساب میبرد. یعنی چی که خودش رو انداخته خونه پدرزن بیکارم که هست . خب این میگه ببین چقدر از دخترشون سیر بودن به من بیکار پررو دخترشون رو دادن. معلومه میگه تو همین عقد راحتم .

دقیقا گفته بود من تو عقد راحتم نمی خوام عروسی کنم

ولا من باشم میندازم بیرون مادر و پدر شوهرت چه صبری دارن

اون بچه بی گناه هم نمیزارم دنیا بیاد گناهش هم به اندازه هست چه تو رحم مادرش از بین بره چه بیاد دنیا کلی سختی بکشه با این باباش اخرش هم بشه بچه طلاق

بچه قلبش تشکیل شده گناه داره درسته تصمیم دوطرفه هست ولی همسرش اگه بچه نمیخواست غلط کرده تو عقد همچین غلطی کرده الان اون بچه جون داره اونایی که میگن سقط بشه بهتره مستند سقط بچه روببینن بچهدچه دردی میکشه تا بیفته

قدیم داماد از پدرخانم حساب میبرد. یعنی چی که خودش رو انداخته خونه پدرزن بیکارم که هست . خب این میگه ...

خواهرشوهرم انقدر خواستگار داشت،باورت نمیشه الانم خواستگار داره،خیلی خوشگله

خودش چیه؟ یه بچه رو می خوان بکشند! تنهاش بزارند که شوهرش مجبورش کنه بچه اش سقط کنه؟؟؟؟؟

من مخالف صد درصد سقط هستم . قتل عمد میدونم.بحث این جاست چرا خواهر شوهرت این آدمو انتخاب کرده؟تو این گرونی همه دارن دست و پا میزنن تا شب کار میکنن به هیچ جا نمیرسم هدفش چی بود زن مرد بیکار شد؟پوشک بچه بسته ای 800هزاره

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

خدا لعنتش کنه،حتی گردن نمیگیره خواهرشوهرمو

خب پروش کردن. بندازنش بیرون. بره زندگی درست کنه. دیگه چی میخواد هتل با یه زن روش

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست