2777
2789
عنوان

فروشندگان محصولات نفیس

86 بازدید | 12 پست

این کار چ جوریه کسی انجام داده؟ چرا یکی میخواد معرفی کنه ول کنت نیست😐 تا الان چندین نفر بم پیشنهاد دادن انقد پا فشاری میکنن نهتو شمارتو بده بهت بگیم

چسودی میبرن یکیو معرفی کنن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم

هرکس توی این فروش بره باید دونفر رو بعنوان زیر مجموعه ببره تا بتونه از تخفیفات استفاده کنه ، بعد دونفری هم که میبره باید هرکدوم دونفر دیگه رو ببرن همینجوری زنجیره ادامه پیدا میکنه

اما به طرفی که بهت پیشنهاد میده بگو مطمئن باش که هیچ سودی توی این کار نیس و بعد از یکسال که همه رو هم ببری زیر مجموعه کنی و ....میبینی هیچی توش نیس و الکی فعالیت کردی و ولش میکنی

نشدم

دوست شوهرم خودش رفت میخواست شوهرم ببره که نرفت بنده خدا بهش قول داده بودن بنز بخره والا هنوز دوچرخه سواره

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 
اها مرسی عزیزم

یکی از درجه یک های من بود و به شدت فعال بود توی کارش و بطوری که هر هفته یکی از شهر های اطراف میرفت و همه رو با سر زبون و ...زیر مجموعه کرد و چتد بار از طرف خود شرکت دعوت شد تهران همایش و ...

بهش وعده حقوق های خیلی بالا داده بودن که اگه به این مرحله برسی به فلان درامد میرسی و.... بعد از دوسال فعالیت خیلی جدی و خوب دید هیچی توش نیس و همه وعده ها الکی بود ولش کرد