اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه
بستگی داره در حالت معمولی روزی۵،۶لیوان ولی اگه حالم خوب نباشه از لحاظ روحی ممکنه تا۱۰،۱۲لیوان هم پیش برم
اکثرا با خرما میخورم یا تلخ علاقه ای به قند کنار چای ندارم،گاهی هم نبات یا شکلات و بیسکوئیت ولی همون اکثر موارد با خرما یا تلخ
این روزا کل زندگیم ختم شده در یک بیت شعر: در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا، ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند🕊 خطاب به عزیزجانی که این امضا رو میخونی :امیدوارم اون اتفاقی که مدت هاست منتظری رخ بده و اشک شوق مهمان چشم های زیبات بشه✨️
گاهی با قند گاهی با شیرینیجات بستگی داره چی دم دستم باشه
دی و بهمن ۱۴۰۴🖤سوگنـد ای روزگار ! سوگند به اشک داغ و مویه جانسوز مادران و پدران وطـ🇮🇷ـن که هر تیره شبی را سحری هست... (چنین گفت فردوسی پاکزاد که رحمت بر آن تربت پاک باد : بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ... اللهم عجل لولیک الفرج ⛅ امام زمان جانم، خورشید پشت ابرم مرا دریاب و با من باش✨🫂
وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد