2777
2789

دکتر تغذیه میگفت اینکه معتاد چایی هستیم بعد چای رو حتما باید با قند شکلات بیسکوییت و..بخوریم فریب وجدانتونه

شما معتاد چای نیستی معتاد اون قند شیرینی و..کنارش هستی

معتاد چای یه لیوان چای تلخ رو با لذت تمام میخوره🤷🏼♀️

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر من خیلی میخورهمنم اومدنی اینجا همش میریزه انگار میخوایم بریم سونوگرافی

😂😂😂

روح و روانم اسیب دید تو نی نی سایت و اینستا ،حتی الامکان کم میام ،اگه اومدم سعی میکنم رد بشم از این حجم از بلاهت😓. خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

دکتر تغذیه میگفت اینکه معتاد چایی هستیم بعد چای رو حتما باید با قند شکلات بیسکوییت و..بخوریم فریب وج ...

پس من واقعا اعتیاد دارم به چای چون چای تلخ رو با لذت میخورم البته چای حتما باید چای لاهیجان باشه و با عطر زعفرون یا دارچین

این روزا کل زندگیم ختم شده در یک بیت شعر: در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا، ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند🕊 خطاب به عزیزجانی که این امضا رو میخونی :امیدوارم اون اتفاقی که مدت هاست منتظری رخ بده و اشک شوق مهمان چشم های زیبات بشه✨️

پس من واقعا اعتیاد دارم به چای چون چای تلخ رو با لذت میخورم البته چای حتما باید چای لاهیجان باشه و ب ...

بله شما واقعا خود چای رو دوس داری

من یه مدت به قهوه اعتیاد داشتم اونم روبوستا که تلخه

کنارش یا همراهش هیچی نمیخوردم حتی اب تلخیشو دوست داشتم خیلی

من لاهیجانی ام گل..چای لاهیجان که یه چیز دیگه ست

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بله شما واقعا خود چای رو دوس داری من یه مدت به قهوه اعتیاد داشتم اونم روبوستا که تلخهکنارش یا همراهش ...

آره واقعا چای لاهیجان عطر و طعم خاصی داره که این چای های بسته بندی اصلا ندارن منتها یه کم دیر دم میکشه ولی من بازم سال هاست که چای لاهیجان مصرف میکنم مگه اینکه جایی باشم یا بیرون بخوام چای بخورم

قهوه متاسفانه نمیتونم به خاطر اسید معده ام مصرف کنم

این روزا کل زندگیم ختم شده در یک بیت شعر: در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا، ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند🕊 خطاب به عزیزجانی که این امضا رو میخونی :امیدوارم اون اتفاقی که مدت هاست منتظری رخ بده و اشک شوق مهمان چشم های زیبات بشه✨️