2777
2789
عنوان

سقط جنین

255 بازدید | 20 پست

سلام 

من ده هفته باردارم ولی قلب جنین وایساده و گفتن سقط فراموش شدس یا اینکه حاملگی مولار

چن روزه ک دفع نشده هیچ لکه بینی و خونریزی ندارم

امروز از صب آویشن و سیاه دونه و زعفرون خوردم وبالا پایین پریدم ولی هیچی نشد ک نشد

چقد زمان میبره با اینا سر خونریزی بیفتم؟؟؟

در ضمن سی تا شیاف پروژسارون گذاشتم قبلا ک جنین زنده بود

ینی امکانش هس ک خودش نیفته با این دمنوشا و بالاپایین پریدن

چن روزه شبم شبه روزمم شب شده..تاریکه تاریک

چیکار کنم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم یه صلوات مهمونم کنید😍

الهی...درکت می کنم عزیزم. تحرک زیاد داشته باش و گرمیجات زیاد بخور. آویشن و اینا رو با نبات فراوان بخور

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

من قبل از سقط شیاف استفاده کردم.برای سقط هم شیاف گذاشتند وه ماما گفت تا ظهر دفع میشه اما تا 24ساعت بعدش من درد نداشتم و پرسه دفع حدود 26ساعت طول کشید که هلتش استفاده از شیاف پرژسترون بود

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میفته عزیزم بالاخره میفته. اون شیافها یکم جاشو سفت کرده ولی خودبخود سقط میشه.خودتم دست از تلاش بر ندار

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

الهی...درکت می کنم عزیزم. تحرک زیاد داشته باش و گرمیجات زیاد بخور. آویشن و اینا رو با نبات فراوان بخ ...

خوردم ولی انگار ن انگار

دیگه دیوونه میشم

خوردم ولی انگار ن انگار دیگه دیوونه میشم

چتد روزه میخوری?

بخاطر شیافا به سختی طبیعی دفع میشه.احتمالا کورتاژ میشی.

از همین میترسم

از صب تا حالا فقط بالاپایین پریدم و دمنوش خوردم

هیچی نشد

نمیخام کورتاژ شم

از همین میترسم از صب تا حالا فقط بالاپایین پریدم و دمنوش خوردم هیچی نشد نمیخام کورتاژ شم

منم مثل شما بودم ۳۹ تا شیاف زده بودم.بعد ایست قلبی کرد.بستری شدم .با ۲۴ قرص هم سقط نشد.فقط افتادم به خونریزی معمولی.آخر کورتاژ شدم.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ

نازنین جان منم الان هفته نه هستم که قلب جنین تو هفت هفته ایستاد. امروز دکتر بودم بهم شیاف واژینال سایتوتک داد حالا میخوام از فردا شروع کنم. فک کنم همینجوری با بپر بپر بیفته هاااا