دختر خالم یجایی به یکی از فامیلا گفت ک ارزوشه من برم خاستگاریش
من هم اصلا تمایلی به ازدواج با اون ندارم
نمیخام دلشو بشکونم بهم صادقانه بگید چطور درخاستشو رد کنم
☆ دانشجوی دکترای عمومی داروسازی ❤️🕶 عشق میکنم با این زندگی حال میکنم بهتره قدرمو بدونی چون حقیقت رو میگم حقیقت تلخه اما بهتر از اینه که با دروغ سرتو شیره بمالونم یادمه یکی بهم گفته بود تو چرا اینقد باحالی بهش گفتم چون واقعا باحالم ههه راستی من اوقات فراغتم این سایته وگرنه خودم میدونم درس دارم
در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....
همون محترمانه باهاش بمون بدون اینکه باهاش طوری رفتار کنی که فکر کنه دوسش داری
بعده یه مدت اوکی میشه
احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب)🤡🚮 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗
"میدانستم زهر است، و چشیدم"|تک تک کاربری هایی که توهین میکنند بهم رو یادم میمونه. اگه روم ریپلای زدید و جوابی هم نداشته باشم لایک میکنم اگه هم هیچ واکنشی نشون دادم بدون از همون قماشی😉