2777
2789
همون دو تایی که خودت گفتی ، بچه ننه بودن و فامیل بودن 😐😐😐 ، چون هر دعوایی که بعدا بخوای بکنی باها ...

پدرش هم دست بزن داره و خونشون دعواست ولی...عاشقش شدم

پسر عموم رو خیلی میخوام

پدرش هم دست بزن داره و خونشون دعواست ولی...عاشقش شدمپسر عموم رو خیلی میخوام

پس دور از جون با چشم بااااز میخوای بپری تو چاه . دیگه وقتی همه بدی هاش رو میدونی و بازم میخوای چیزی نمیشه گفت 😔😔😔

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره همه بدیاشونو میدونم ولی بازم دوستش دارم😭🦋

ببین ذهن آدم خیلیییی قویتر از اونی هست که فکرش رو میکنی ، اگه خودت بخوای و برای عمر و احساس و زندگیت ارزش قائل باشی میتونی از فکرش بیای بیرون یواش یواش وگرنه که بعدا نمیتونی هیچ کسی رو برای بد بودن زندگیت سرزنش کنی چون میدونستی و بازم این تصمیم رو گرفتی

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ببین ذهن آدم خیلیییی قویتر از اونی هست که فکرش رو میکنی ، اگه خودت بخوای و برای عمر و احساس و زندگیت ...

بلد نیستم نمیدونم باید چطور فراموشش کرد اصلا...بالاخره چهار پنج سال از راه دور دوستش داشتم

بلد نیستم نمیدونم باید چطور فراموشش کرد اصلا...بالاخره چهار پنج سال از راه دور دوستش داشتم

ببین چند تا کار باید بکنی

اول اینکه هر چیزی که به اون مربوطه اگه یادگاری هست ، عکسی یا هر چی همه رو یا ببخش یا بریز دور ، هیچی که یاد اون بندازدت نگه ندار پیش خودت

دوم اینکه وقتت رو کامل پر کن ، با درس ، کار ، باشگاه یا هر چیز دیگه ای که هم ذهنت رو مشغول کنه و هم اینکه باعث پیشرفتت بشه

سوم هر وقت دیدیش یا فکرش به ذهنت اومد سریع به بدی هاش فکر کن ، بدی های خودش و خانوادش ، رفتارایی که ازش دیدی و ناخوشایند بوده

اگه این سه تا کار رو بکنی ، مطمئن باش بعد یه مدت حست خیلییی کمتر میشه و دیگه درگیرش نیستی ولی حتما باید درست انجامش بدی ها