2777
2789

این واقعا افتخار نداره که کسی حریف زورگویی و قلدری بچه های شما توی محیطای مختلف نشه یا کسی حریف زبون تیزش نشه ،این افتخار نداره که کسی نتونه جلوی ازار و حرف زور بچه شما وایسته در واقع یه مرز باریکی تو تربیت هست بین گرفتن حق و زورگویی که توی جامعه ما خیلی زیاد پیش میاد رعایت نشه

نتیجه اش میشه بچه های زورگو تو مدرسه که تیم میشن و دار ودسته تشکیل میدن وبچه های دیگه رو اذیت میکنن،چهار روز دیگه توی اجتماع تو محیط کار زورگویی میکنن ،توی ازدواجشون قلدری میکنن برای طرف مقابل و یا همین الگو رو برای بچشونم تکرار میکنن یا سر بچشون هم قلدری میکنن

بچه میارین تربیتش کنین فقط نگین هر کی زد توام بزنش ولش کنید تو کوچه خیابون به امون خدا بزرگ شه

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بردارم همین جریان با بچه همسایه پیش اومد خیلی شلوغ و بی ادب بود هی تذکر داد باز هیچی گوششو برادرم کشید رفت پدرشو آورد برادرم هرچی توضیح داد آقا بچت بی ادبه سره ظهره فلان بسار انگار نه انگار تازه به قوله شما افتخارم میکرد به پسرش بعدش دیگه زد پدررو ترکوند داداشم 😂😂الان آدم شدن

حالب تر اینکه توی نی نی سایت هم بشدت ازشون طرفداری میکنن

یه جورایی بچه قلدر و زورگو توی ایران دستاورد والدینه ،به اشتباه فک میکنن بچه ام میتونه حقش و تو جامعه بگیره از پس خودش بر بیاد

بچه شما حقش و تو جامعه میگیره و حق خوری هم میکنه قسمت اول خوبه سمت دوم افتضاحه ،مرده سور تربیتتون و ببرن ❤️

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

من بردارم همین جریان با بچه همسایه پیش اومد خیلی شلوغ و بی ادب بود هی تذکر داد باز هیچی گوششو برادرم ...

به اینجاش فکر نمیکنن همیشه قرار نیست بچه بی ادبشون قلدری کنه هیچکسم هیچی بهش نگه

یه جورایی بچه قلدر و زورگو توی ایران دستاورد والدینه ،به اشتباه فک میکنن بچه ام میتونه حقش و تو جامع ...

متاسفانه عقده ها و کمبودهای خودشون توی بجه بشکل اشتباهی جبران میکنن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
متاسفانه عقده ها و کمبودهای خودشون توی بجه بشکل اشتباهی جبران میکنن

همینطوره

یه جورایی بچه قلدر و زورگو توی ایران دستاورد والدینه ،به اشتباه فک میکنن بچه ام میتونه حقش و تو جامع ...

بچشون ولد میشه افتخاره براشون اینجور بچه ها حاصل عشق پدر مادر نیستن که چون بچه ایی که حاصل عشقه با ادبه متینه ببینیش دلت غش میره اینا حاصل یه مشت پدر مادر بی عاطفه گستاخ هستن

بچشون ولد میشه افتخاره براشون اینجور بچه ها حاصل عشق پدر مادر نیستن که چون بچه ایی که حاصل عشقه با ا ...

کلا حق خواهی رو با گستاخی و وحشی بازی اشتباه میگیره جامعه ما