2777
2789
عنوان

کاش یکی رو داشتم یکم توکارای خونه کمکم میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز ظرفامو گذاشتم ماشین بد شست همرو باز با دست شستم😭

حتما فیـلتر فاضلابش کثیفه

با سوزن آب پاش هارو هم تمیز کن غذا مونده حتما

ژل پریل بخر عالیه تمیزکنندگیش

صبح میشه این شب

اگر امکانش رو داری پیشخدمت بگیر یکی از روز های هفته هم کافیه، کلی کارهاتو کم میکنه

میدونی ریختو پاش بچه اذیتم میکنه وگرنه کابینتا و آشپزخونم کلاخونم از درون همیشه تمیزه بچه ریختوپاش میکنه عصاب برام نمیمونه

یکسالشه چرا پوشک داشت منظورم اینه ک همزمان بود اینا ،یه غذا بهش میدم کمرم خشک میشه تا قاشق قاشق بزار ...

منم سه سالشه واسه غذا خوردنش مکافات دارم خودش نمیخوره

صبح میشه این شب

میدونی ریختو پاش بچه اذیتم میکنه وگرنه کابینتا و آشپزخونم کلاخونم از درون همیشه تمیزه بچه ریختوپاش م ...

وای چقدر خوب

برعکس خونه ما

ظاهرش مرتبه اما از درون انگار بمب ترکیده🤣

- ز غوغای جهان فارغ -

چه جالب چه توقعاتی دارید والا من بایذ به مامانم کمک کنم گناه داره اخه مادر محترمه

به غیر از اون سنی ازشون گذشته توانی ندارن دیگه

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
حتما فیـلتر فاضلابش کثیفهبا سوزن آب پاش هارو هم تمیز کن غذا مونده حتماژل پریل بخر عالیه تمیزکنندگیش

من نمک Net میریزم با قرص فیری، لیوانهای شیشه ای طبقه بالا روشون یه خرده غذاهایی میمونه، خیلی خیلی ریزن مثلا انگار خاک روبه ان، یا رو بشقاب شیشه ای اگه طبقه پایین هم باشه یه ذره میمونه، رو آرکوپال و ملامین اینجوری نیست

به نظرتون از چیه؟

بعد هر شستشو هم فیل تر پارچه ایش رو میگیرم زیر آب البیته ولی با فرچه یا مسواک نمیشورم میگم سوراخاش گشاد میشن

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

من حاضزمبیام کمکمت کنمبه شرطی. یادم بدی. چه طور تو خونه با سوزن نخ. گوش سوراخ کنم

عزیزم کاری نداره،اول جای سوراخ ها رو مشخص کن دو طرف لاله گوش رو با پد الکلی قشنگ خیس کن بعد هم ی سوزن رو در حد ۲ثانیه روی شعله گاز بگیر و بعد روی نقطه های مشخص شده بزن یکم سوزش و درد داره ولی زیاد نیست من امتحان کردم

من نمک Net میریزم با قرص فیری، لیوانهای شیشه ای طبقه بالا روشون یه خرده غذاهایی میمونه، خیلی خیلی ری ...

آب پاش هارو برو نگاه کن چون حتما پر خرده غذا هستن اینطور میشه

صبح میشه این شب