2777
2789

ی رفیقی دارم که مهمونم داشتن میوه ی خونشون میرفتیم میخریدیم و من میشستم و خیلی خوب بودیم،یهو ازدواج کرد دیدم خودشو میگیره و شوهرشم ی سلام بلد نبود بده، دیدم دو سه باری خونشون دعوت شدیم همش میره میچسبه به شوهرش و ب من محل نمیده، وقتی من ازدواج کردم بهم پیام داد که شوهرت کی هست بریم بیرون، منم گفنم نیست اکثر مواقع، بعد من فکرکردم اون دوباره همون دختر سابق میشع، دیدم نه هرچی میبینمش کلی عوض شده، امروژ خواب دیدم اومده خونمون و نشسته تواتاقم لامپ اتاقم سوخت و بلند میشه که روشنش کنه میگه سوخت روشن نمیشه، منظور این خواب چیه!؟؟ چون من ب مادرم گفته بودم بریم خونشون بهمشون سربزنیم

بنظرم بتعث اینا شوهرشه و دوس نداره ارتباط بگیرین

بیخیالش شو

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم دوستی توی متاهلی خوب نیس ولشکن بره بچسب زندگیت

شماهم یعنی این عقیده رو دارید که متاهل شدن یعنی اینکه کمتر با دوستای دخترت بگردی چون ممکنه که مشکلی ایجادکنن

منه ساده هی خودموکوچیک میکردم و گرم برخورد میکردم اما اون هی کلاس میزاشت وصدا نازک میکرد

نکنه شوهرش پولداره؟

منم یه بنده خدا رو دیده بودم بعد اینکه نامزد کرده بود، اصلا تو یه عالم دیگه ای به سر میبرد

با خودم میگفتم شوهرش که پول نداره شاید قیافش خوب باشه

که آخرش تو عروسیش دیدیم که نخیر قیافم نداره

لایکم نکننننن جان مادرت