2777
2789
عنوان

بنظرتون توی مغز زنعموم چی میگذره

430 بازدید | 30 پست

ی زنعمو دارم از وقتی یادم میاد کارش به گند کشوندن روابط فامیلی بخاطر پول و ارث بود ، خیلی آدم پولکیه

ی عالمه هم همیشه ناله و نفرین میکرد همه رو سر هیچ و پوچ

بعد ی مدت قطع رابطه شد با کل فامیل ، همون موقع من ازدواج کردم ، توی هیچ کدوم مراسم هام دعوت نبود به جز عروسی ، که اونم خودش نیومد

حالا الان بچه دار شدم ، با دخترعموهام رابطه مون رو باز از سر گرفتیم ، دخترعموم میخواست بیاد دیدن نوزادم

حالا الان زنگ زده که مامانمم میاد دیدنت

خیلی عجیبه ، اینکه اصلا با ما رابطه خوبی نداره ، جایی هم که مجبور بشه هدیه بذاره نمیره عموما

پس الان چیشده چرا میخواد بیاد دیدن من، حس میکنم فوضولیش گل کرده خونه زندگی منو ببینه چون هیچ دلیل دیگه نداره با توجه به شخصیتی که داره

نظر شما چیه🫠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر نکن زیاد اگ اومد حرفی زد یا کاری کرد رفت رو مخت خیلی راحت دکمه شون رو بزن

نه کلا مدلش اینجوریه که جلوی روت خیلی تحویلت میگیره بعد پشت سرت ممکنه نقشه قتلت رو هم بکشه

ولی برخوردش خیلی خوبه همیشه

نه کلا مدلش اینجوریه که جلوی روت خیلی تحویلت میگیره بعد پشت سرت ممکنه نقشه قتلت رو هم بکشهولی برخورد ...

اگ دنبال دعا اینا هستن ب کادو ها اینا حواست باشه نه خرافاتی ام ن چیزی ولی داشتان زن زائو فرق داره

معشوق به سامان شد تا باد چنین بادا✨

دخترا دخترای اون مادرن!چه اصراری به ادامه رابطه دارین؟

کلا من همیشه حواسم هست حریمم رو حفظ کنم و یهو خیلی خودمونی نشم چون به قول تو ژنتیکشون همونه

ولی حیفم میاد قطع رابطه کنم کامل چون دخترعموم رو خیلی دوست دارم ته دلم