من همیشه به ازدواج سنتی گارد داشتم و اصلا خوشم نمیاد میگم ازدواج باید دلیلیش عشق باشه نه اینکه بعدش تازه بخوای بشناسیش اونم مثلا تو نشدی میره در خونه کس دیگه اون حس عشق رو نداره معمولانم خانواده و بقیه برات انتخابش میکنن انگار که خودت توان انتخاب نداری ولی متاسفانه هرچی قضیه عشقی پیش اومد کشک بود و جدیدانم همه روابط غیر سنتی پسرا دنبال چیزن و فقط برای تفریح میخوانت باز میگم شاید سنتی بهتر باشه بازم باهات بازی نمیکنه هدف داره من تا حالا سنتی راه ندادم ولی از بس پسرا بد شدن دارم بهش فکر میکنم هرچند هنوزم به نظرم اوکی نیست و من دوست دارم ازدواجم با عشق باشه ولی کدوم عشق
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سنتی باهات بازی نمیکنه؟؟ ندیدی از کسایی ک توی عقد جدا شدنء؟؟!.. مردی ک بد ذات باشه همه جوره بازی میکنه.. بستگی ب ذات داره... من خواهرام هم سنتی ازدواج کردن هم مدرن با دوست پسرشون... همه چی بستگی ب اون مرد داره
گهی گریان،گهی خندان، گهی چون ابر سرگردان ،گهی عاقلتر از عاقل، گهی نادانتر از نادان🌱