2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی

113 بازدید | 17 پست

من همیشه به ازدواج سنتی گارد داشتم و اصلا خوشم نمیاد میگم ازدواج باید دلیلیش عشق باشه نه اینکه بعدش تازه بخوای بشناسیش اونم مثلا تو نشدی میره در خونه کس دیگه اون حس عشق رو نداره معمولانم خانواده و بقیه برات انتخابش میکنن انگار که خودت توان انتخاب نداری ولی متاسفانه هرچی قضیه عشقی پیش اومد کشک بود و جدیدانم همه روابط غیر سنتی پسرا دنبال چیزن و فقط برای تفریح میخوانت باز میگم شاید سنتی بهتر باشه بازم باهات بازی نمیکنه هدف داره من تا حالا سنتی راه ندادم ولی از بس پسرا بد شدن دارم بهش فکر میکنم هرچند هنوزم به نظرم اوکی نیست و من دوست دارم ازدواجم با عشق باشه ولی کدوم عشق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ازدواج سنتی دوست نداشتم

با همسرمم قبل عقد یک سال و خورده ایی دوست بودیم

البته قبلش پنج تا رابطه ی کات شده داشتم

سنمم زیاد نبود

زندگی به اندازه کافی سخت هست، از این سخت ترش نکنیم!

سنتی باهات بازی نمیکنه؟؟ ندیدی از کسایی ک توی عقد جدا شدنء؟؟!.. مردی ک بد ذات باشه همه جوره بازی میکنه.. بستگی ب ذات داره... من خواهرام هم سنتی ازدواج کردن هم مدرن با دوست پسرشون... همه چی بستگی ب اون مرد داره

گهی گریان،گهی خندان، گهی چون ابر سرگردان ،‏گهی عاقل‌تر از عاقل، گهی نادان‌تر از نادان🌱

ببین اونی که میاد سنتی هم ممکنه قبلش هزاران لاشی بازی دیگه درآورده باشه ، برا فراموش کردن اکسش اومده باشه و نهایتا یه ادم عوضی تررر باشه

حداقل میدونم پسر باغیرت دوست دخترشو گردن میگیره اگر هم واقعا بزرگ و عاقل باشه عین یه بچه ننه مامانش براش زن نمیگیره

من طرف دوستم داشت خیلی منتظر بود بله بگم

دوسال دنبالم بود

اما قبول کردم و شمارمو بهش بعد از دو سال دادم

یک ماه بعدشم نامزد شدیم و مراحل طی کردیم ازدواج کردیم

اما نمیدونم بهش میگن سنتی یا چی

اینجوری خیلی راضی ام تا اونایی که چندسال عشق و عاشقی دارن

سنتی باهات بازی نمیکنه؟؟ ندیدی از کسایی ک توی عقد جدا شدنء؟؟!.. مردی ک بد ذات باشه همه جوره بازی میک ...

احتمال گفتم بلاخره کسی که به دنبال بازی کردن اینا باشه بیشتر دنبال دوستی میره تا بیاد در خونتون

ینی فامیل مثلا؟

نههههههه اصلا

فامیلی به هیچ وجه

من کلا اهل رابطه نیستم ،هیچ نوع رابطه ای ،پس معتقدم هروقت خواستگار خیلی خوبی اومد اوکیه ،حالا اینکه اون داده باشه منو بهتره

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...!

ببین اونی که میاد سنتی هم ممکنه قبلش هزاران لاشی بازی دیگه درآورده باشه ، برا فراموش کردن اکسش اومده ...

واقعا همینه اخه یجوریه بقیه برات انتخاب کنن ینی خود ادم با اونهمه توانایی ملاک ها و معیار هاش نتونه طرفشو پید کنه و انتظار از خانواده داشته باشه؟

خوبی ازدواج سنتی اینه میتونی چن وقت باهم در ارتباط باشین ببینید تفاهم دارین یا نه.ولی مطمعنی ک هر دو ...

اره ولی خب اشنایی تازه بعد هدف صورت میگیره منطقی ترم هست به هدف که ازدواجه میرسن ولی عشق خب فکر نکنم اون شور و شوق باشه حداقل اولش