2777
2789
عنوان

حقوق صد میلیون کمه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 125 پست
پس نگید با حقوق کم بگید با کمک پدرش و تورم ۱۰سال پیش

پدرش خودش وضع مالیش خوب نیست.الان میبینم خیلی اطرافیانم پدرشون زمین بهشون دادن یا خونه ی آماده

ما هیچ کدومو نداشتیم.

همه زندگیمون با وام اومد بالا.

صفر صفر نبودیم.ولی قناعت و هوش اقتصادی و کمک خانواده ها به رشد خیللی کمک میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ب طور عادی گفتم ی نگا ب قیمتا و وضع کشور بنداز .. حق ماها اینه عین ادم زندگی کنیم ن صرفا بخور ...

درست میشه انشاالله عزیزم ، ناامید نشید ، دل به دل هم بدیم پشت کشور بایستیم ، این جنگ اقتصادی هم حل میشه انشاالله

داشته چصی می اومده عزیزم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
درست میشه انشاالله عزیزم ، ناامید نشید ، دل به دل هم بدیم پشت کشور بایستیم ، این جنگ اقتصادی هم حل م ...

انشالله مسببای بدبختی و محدودیت کشور برن مشکل حل میشه حتما

کاربری الیییییی خانوم ب لطف بعضیا ک 26 ... تقدیم ب اونها باد پرید . فدای سرم

انشالله مسببای بدبختی و محدودیت کشور برن مشکل حل میشه حتما

تاپیک به حاشیه میره و تعطیل میشه قشنگم

من در این مورد نظرم مخالف شما هست ، خیلی دوست دارم با هم تبادل نظر کنیم ، اجازه نمیدن فورا تعطیل میکنن

تاپیک به حاشیه میره و تعطیل میشه قشنگم من در این مورد نظرم مخالف شما هست ، خیلی دوست دارم با هم تباد ...

بله عزیزم من و شما مخالف هستیم و هیچ وقت هم عقیده نخواهیم بود پس موفق باشید

کاربری الیییییی خانوم ب لطف بعضیا ک 26 ... تقدیم ب اونها باد پرید . فدای سرم

شمارشو بهم بده برم زنش شم 🤣🤣

🤣🤣🤣

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

خداروشکر که پولدارند... ولی خیلی با حقوق زیر 30تومن دارن زندگی میکنند... بستگی به سبک زندگیتون داره

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

من همسرم دو تا شغل داره جفت درامدش روی هم ماهی 100 تا 120 ولی واقعا اونجوری که بگم هرچی بخوایم در لحظه بخریم و کلا اون تفکری که توی ذهن اکثریت هست نیست

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

والا اینجا میان میگن با ده تومن خونه خریدیم بچه داریم و ...و راضی هستیم

ولی واقعیتش رو بخوای ۱۰۰ کمه

من خودم درآمدم کمتره

ولی سفر نمیتونم برم

بیرون هر موقع دلم خواست نمیتونم غذا بخورم

هرچی دلم خواست نمیتونم بخرم

برای یه خوراکی یا لباس کوچیک حساب کتاب میکنم

یه تصادف کنم ممکنه منفی شم تا ماه های بعد

ادم بخواد خوب زندگی کنه تفریحم داشته باشه

کمه

بخوای یه جوری برسونی فقط زنده بمونی