2777
2789
عنوان

حقوق صد میلیون کمه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 125 پست
درسته.برنامه ریزی و هوش اقتصادی.طرف حقوقش زیاده.میره گوشیه ۳۰۰تومنی میخره.خب معلومه انتظارات و خواست ...

من خیلی حسرت میخورم که شاغل نیستم ، همسرم میگه بیخیال ، حالا فکر کن شاغل بودی مثلا ماشین مون مدل بالا بود یا خونمون بزرگتر بود ، میخوایم چکار ، مهم اینه با همین خونه و ماشینی که داریم دلمون خوش باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اینقدر حقوقا باهم فرق میکنه.حقوق کارمندا سالی یبار افزایش داره اونم کم.ولی قیمتا هر روز افزایش پ ...

حقوقشون کمه افتضاح کمه

اره خب افزایش پیدا میکنه ولی شرکت های خصوصی دست خودشونه چقدر پول بدن بت

یک بار دیدمت یک عمر زندگی کردمت💔

پسر خالم اومده شرکت هر چی بگیره برا خودشه با ماشین میاد با ماشین میره اونوقت من باید با مترو بزم بیا ...

خدا بزرگه عزیزم ، خودش میبینه همه ی اینها رو ، هیچ تلاشی رو بی نتیجه نمیذاره

چه زمانی؟؟؟؟؟اون موقع که طلا ۵۰۰بود

نه.ما ۱۰ساله ازدواج کردیم.حقوق شوهرم فک کنم ۴میلیون بود

خورد خورد وام برداشت و زمین خرید و ساخت..پدرش کمکش میکرد تو بنایی و یه مقدار طلا و پول هم بهش داد همون اول

نه.ما ۱۰ساله ازدواج کردیم.حقوق شوهرم فک کنم ۴میلیون بودخورد خورد وام برداشت و زمین خرید و ساخت..پدرش ...

یادمه عروسی کردم سکه ۱میلیون بود...۵سال خونه مادرشوهرم نشستم.خیلی اذیت شدم.ولی خب به این چیزام رسیدیم

خدا کمکتون کنه.کاش وامی چیزی میگرفتی ماشین میخریدی

میخوام بگیرم مگ چقدر وام میدن

ماشین اینقدر گرونه یک عمر ما ماشین نداشتیم حق من پراید سوار شدن نیست...💔

یک بار دیدمت یک عمر زندگی کردمت💔

میگید کم نیست حالا همین صد تومان رو ۱۴ماه دست نزنید تازه میشه یه ماشین شاهین یعنی ماشین داخلی داغون حالا اگه شما همینکه پراید هم سواربشید کافیه براتون که اونم الان خداتومنه پس برمیگرده به سبک زندگی در مقابل فهمیدن مقاومت نکنید

خب مگه چکار میکنن گلم که کم هست ، ما هم توی همین جامعه هستیم دیگه

عزیزم ب طور عادی گفتم ی نگا ب قیمتا و وضع کشور بنداز .. حق ماها اینه عین ادم زندگی کنیم ن صرفا بخور و نمیر .

کاربری الیییییی خانوم ب لطف بعضیا ک 26 ... تقدیم ب اونها باد پرید . فدای سرم

پس نگید با حقوق کم بگید با کمک پدرش و تورم ۱۰سال پیش

خب ما تو این۱۰سال رسیدیم به این چیزا.تازه ۵ساله رفتیم خونه خودمون.ماشینمونو پارسال خریدیم.باغو ۲سال پیش خریدیم.

خیلیا با ما بودن ولی به هیچ کدوم اینا نرسیدن....

من خیلی قناعت کردم.