2777
2789
عنوان

شما باشید طلاق میگیرید

227 بازدید | 30 پست

سلام میخام بدونم شما باشید با این مرد دوست دارید ادامه بدید یا نه

خوبیاش بگم جنم کاری داره و درآمد متوسط ، با پدرو مادرم اخلاقش بد نیست، اهل دوستی و رفیق یا خیانت نیست و اهل دود دم نیست

بدیهاش اینه که عصبیه و بددهن و هر از گاهی کتک میزنه سر چیزای کوچیک و بیخود ، بد خرجه یعنی درسته درآمد داره اما بی خبر من میره چیزای مزخرف گرون میخره، مثلا امپول لاغری ده تومنی درحالی که لاغر هم نشد ، پارسال پنجاه تومن داد دائیش اونم گفت ندارم پس بدم ، رفت با سازنده ملک دعوا کرد صدوپنجاه جریمه داد و کلی کارهای دیگه ، جلو دیگران تحقیرم میکنه و بشدت دهن لقه یعنی همه کار و تصمیم و حتی خرید هم میره به خانواده اش میگه اخلاقش با دختر بزرگم زیاد خوب نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاله من و شوهرش دقیقا همینن

الان خالم یه زن ۶۵ ساله افسرده منزوی عصبی گوشه گیر کتکخور با بیماریهای قلبی رحمی تخمدان کیست اعصاب قند چربی خونه

شوهرخاله سالم و گنده و سرحال بدون حتی ریزش مو

خیلی سخته نظر دادن. ولی زندگی با اینجور مرد خیلی خیلی سخته. من چون مردهای اطرافم، همسرم،برادرم، برادرهمسرم و اینا کلا آروم هستن، مرد پرخاشگر میبینم تپش قلب میگیرم

زندگی در کنار عشق، خوشبختی، خنده، لذت، آزادی، دیدن و تجربه کردن... سختی و شکست هم داره.امیدوارم این سختیها باعث نشه که منو بخاطر اینکه انتخاب کردم به این دنیا بیای و مادرت بشم، سرزنش کنی چون زندگی برای همه تلفیق خنده و گریهست و گزینه حذفی نداره

من با احترام زندم

شوهرم بهم بی احترامی کنه میمیرم

دق میکنم

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...
چند تا بچه داری؟ گفتی دختر بزرگت؟ بچه هر ۲ تون هست؟جدا بشی درآمد داری ؟ این چند سال بهتر نشده؟

دو تا دختر ۹ ساله و ۴ ساله دارم

هر دو ازدواج اولمونه

راستش بخام بگم درامدی ندارم

خودم دیپلم دارم و سررشته از خیاطی هم دارم ، ولی پدرومادرم بشدت مخالف طلاق هستن حتی برم خونه جدا هم ب ...

من با رفیق بازی و اینا شاید کنار بیام اما اونایی که گفتی هرگز عزیز دلم وقتی نگیری در آینده ضررشو میبینی باز انتخاب با خودت