2777
2789
عنوان

شما باشید طلاق میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 30 پست
دو تا دختر ۹ ساله و ۴ ساله دارم هر دو ازدواج اولمونه راستش بخام بگم درامدی ندارم

اگر میخوای جدا بشی بدون سر و صدا اول خودت رو توانمند کن به درآمد برس طلاهات رو جمع و جور کن

بعدش

الان بدون هیچی با ۲ تا دختر نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیس مناسبی برای ازدواج نیست ولی فکر میکنم حالا که بچه داری باهاش کنار بیای بهتره

مثلاً اگر میبینی تحقیرت میکنه جلوی دیگران جلوی دیگران باهاش حرف نزن

از اول نباید باهاش ازدواج میکردی ولی الان که کردی طلاق برای این دلایل فکر نمیکنم منطقی باشه.

البته باز نظر خودت مهمه من توی زندگیت نیستم

دو تا دختر ۹ ساله و ۴ ساله دارم هر دو ازدواج اولمونه راستش بخام بگم درامدی ندارم

بشین زندگیت رو بکن سعی کن چیزی نگی که کار به دعوا بکشه با سیاست رفتار کن مدیریت مخارج زندگی رو هم به عهده بگیر من شوهرم میگه بیا خونه رو بنامت بزنم قبول نمیکنم این چیزا اصلا مهم نیست برام

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
خب واقعا کیس مناسبی برای زندگی نیستولی طلاق بدتره بچه هات میدونی چه اسیبی میبیننفکر نکن طلاق میگیری ...

اره منم گیر همینم

خودش هم میگه ادم جالبی نیستم ولی میگه اراده تغییر ندارم

مشاوره اینا هم بردم دو روز بعد همه چیز از یادش رفت

دختر بزرگم روحیه اش خیلی حساسه طوریکه میره به پدرشوهرم حرف میزنه میگه هیچ پسری بزرگ نکردی هیچی از اخلاق یادش ندادی

نه با سیاست میشه درستش کنی

اینم بگم خودم ادم ارومیم و راه میام ولی احساس میکنم سوارم شده

برادرشوهرم تقریبا مثل شوهر من بود ولی جاریم زد سلیطه بازی البته خانوادش پشتش بودن الان اون خیلی راضیه

خاله من و شوهرش دقیقا همینن الان خالم یه زن ۶۵ ساله افسرده منزوی عصبی گوشه گیر کتکخور با بیماریهای ...

دقیقا شوهرم هیچ مشکلی نداره

ولی من تو ۱۹ سالگی فشار خون بالا گرفتم ، تو ۲۲ سالگی رفتم توده سینه عمل کردم ، الانم ۲۸ سالمه و افسردگی شدید گرفتم و همه چیز رو قلبم تلمبار شده

خیلی سخته نظر دادن. ولی زندگی با اینجور مرد خیلی خیلی سخته. من چون مردهای اطرافم، همسرم،برادرم، براد ...

منم لرزش دست و تپش قلب میگیرم از ادم عصبی ، اهل محبت هم نیست یعنی حتی یه کادو هم نمیخره برای مناسبتها

اگر میخوای جدا بشی بدون سر و صدا اول خودت رو توانمند کن به درآمد برس طلاهات رو جمع و جور کن بعدشالان ...

نمیذاره طلا جمع کنم چون گفتم میره خرابش میکنه و ازم میگیرتش ، اون یکم از خیاطی بلد بودم رفتم کلاس اینقد غر میزد و اذیتم میکرد و فحش دعوا ، نمیدونم چه کاری برام بهتره

دانشگاه چند دفعه قبول شدم نزاشت کلا خودشیفته هست و خودخواه

کیس مناسبی برای ازدواج نیست ولی فکر میکنم حالا که بچه داری باهاش کنار بیای بهترهمثلاً اگر میبینی تحق ...

فامیل دور بودن و همه ازش تعریف میکردن که خانواده دوسته ما هم باهاشون رفت و امد نداشتیم ، البته تعریفعاشون بخاطر وضع مالیش بود و خانواده دوستیش هم همین بچه ننه بودنش که براشون خرج میکنه و همه چیز رو بهشون میگه

تو نامزدی متوجه تند خویش شدم اما مادرم گفت حق نداری چیزی بگی

فامیل دور بودن و همه ازش تعریف میکردن که خانواده دوسته ما هم باهاشون رفت و امد نداشتیم ، البته تعریف ...

والا اصلاً به حرف بقیه نباید اتکا کرد

تجربه ثابت کرده دیگران دروغ زیاد میگن یا خیلی چیزها رو فاکتور میگیرن

بشین زندگیت رو بکن سعی کن چیزی نگی که کار به دعوا بکشه با سیاست رفتار کن مدیریت مخارج زندگی رو هم به ...

این سیاست نمیدونم دقیق چیه

سر چیزای ساده بیخود دعوا میکنه مثلا پریود بودم داشتم ظرف میشستم گریه میکردم بیصدا یدفعه اومد اینقد منو زد گوشم داغون کرد رفتم عمل کردم

مدیریت هم مثلا حقوقش تو حساب منه ولی کارت پیش اونه میره خرید میکنه بعد منو خبر میکنه

هر چی ده ساله بهش گفتم با زبون خوش و با دعوا سریع از یادش میره